More
  AcasăHeyluxDe ce Heylux ofera un comision de pana la 80% din castiguri?

  De ce Heylux ofera un comision de pana la 80% din castiguri?

  Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce sunt atat de multe studiouri in tara, dar fiecare din ele ofera un comision diferit? Te-ai intrebat de ce ofera aceste studiouri comisioane in videochat la un anume procent? Pentru ca si eu m-am intrebat de ce, dintre toate aceste studiouri, Heylux ofera CEL MAI MARE comision in videochat din intreaga tara.

  Mi-am tot spus in gandul meu… daca e vorba de o afacere, ar trebui sa fie profitabila, nu? Si daca e vorba de profit, de ce unii ofera mai putin, iar altii mai mult? Unde ar fi castigul lor? Ca pana la urma, fiecare trebuie sa traiasca. Dar din moment ce unii sunt capabili sa ofere 50% iar altii 80%, imi ridica un semn de intrebare.

  Singurul studio din tara care ofera comision atat de mare

  De ce altii nu ofera 80%, asa cum ofera Heylux, de exemplu? Oare echipa de la Heylux nu are nevoie de bani, de profit? Ba da, au nevoie, dar uite ce e… Heylux pune pe primul loc nevoile angajatelor. Pentru ca aici am aflat secretul succesului, alaturi de cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

  Daca o angajata este fericita, atunci afacerea ta va merge in directia potrivita. De ce? Pentru ca o angajata fericita va face tot ce ii sta in puteri ca totul sa mearga bine, pe cand una nemultumita nu va da nici 2 lei daca firma va da faliment sau nu.

  Motivul pentru care Heylux poate oferi un comision in videochat de pana la 80% este pentru ca acesta e profesionist. Stii de ce unii prefera sa ofera 50%? Pentru ca au castiguri mici. De ce, oare? Ca-s neprofesionisti. Si normal ca daca n-au de unde sa dea, nu dau.

  Heylux pune accent pe fericirea mea, ca model de videochat

  Dar avand in vedere ca am castiguri la Heylux de pana la 2000 de lei zilnic, atat eu, cat si celelalte fete, inseamna ca este profit in firma. Si, ca atare, este de unde. Celor de la Heylux nu le mai pasa in acest context ca vor pierde bani fiindca vor da comision mai mare modelelor.

  Pentru ca fiind atat de multe angajate multumite la Heylux, cu castiguri atat de mari, automat studioul poate oferi saptamanal bonusuri de pana la 7200 de lei, care pot creste comisionul. Astfel, toata lumea e fericita.

  Intelegi de ce nu oricine poate oferi comisioane atat de mari? Nu oricine este Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img