More
  AcasăLucky StudioImi permit un apartament bun in Iasi de cand sunt angajata la...

  Imi permit un apartament bun in Iasi de cand sunt angajata la Lucky Studio

  Ajungem intr-un punct al vietii in care ne dorim sa ne detasam de casa noastra, desi acolo am crescut si acolo avem familia. E normal sa vrei intimitatea ta de la o varsta, ca nu poti sta mereu cu parintii. La 21 de ani, de exemplu, eu am avut dorinta de a ma muta singura, pentru ca statul cu ai mei nu mai era asa “distractiv”.

  Conditia lor a fost sa ma descurc singura, adica sa nu le cer lor bani de chirie si altele. Asta a insemnat sa-mi caut un job si evident ca eu asta am facut, pentru ca-mi convenea. Altfel, daca ma mutam singura dar tot de ai mei depindeam, nu mai faceam nimic. De asta m-am angajat la Lucky Studio.

  Jobul de la Lucky Studio ma ajuta sa-mi demonstrez ca pot

  Am vrut sa le demonstrez ca sunt capabila sa locuiesc singura, sa ma intretin de una singura si sa imi mearga si bine. Ai mei nu ma credeau in stare, ca orice alt parinte de altfel. Au impresia ca fara ei nu faci nimic, dar eu m-am descurcat mai mult decat super de cand m-am angajat in videochat la Lucky Studio.

  Atat de bine m-am descurcat, incat i-am surprins pe ai mei. Inca nu le-am spus ca sunt model de videochat, daca la asta te gandesti, dar ma gandesc ca nici n-o sa le spun prea devreme… sau poate deloc. Nu de alta, dar ei sunt fericiti cu situatia actuala si n-am eu chef sa stau sa le explic lor marea cu sarea.

  Majoritatea oamenilor oricum nu inteleg ca videochatul este un job mai mult decat normal. Unii oameni au impresia ce e WOW, cine stie ce job, dar e absolut normal si avantajul e ca se castiga mult mai bine decat la un job normal. Asta e singura diferenta dintre Lucky Studio si alte companii: la studio se castiga asa cum nu se castiga in alte parti.

  Ma intretin singura in Iasi

  In rest, mi se pare ca tot ceea ce fac eu la Lucky Studio este mai mult decat decent. Stau fix ca acum, in fata unui computer si scriu. Doar ca la Lucky Studio stau in fata unui computer mai performant, cu aparaturi ultra moderne si décor unic, frumos amenajat :))).

  Siiii… in final, eu sunt cea care e cea mai fericita din aceasta poveste: stau intr-un apartament misto, pe care il pot plati fara griji din veniturile lunare de 7.200 de lei pe care le am la Lucky Studio. YAY!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img