More
  AcasăHeyluxStii ce se intampla daca la Heylux ai cel mai mare castig...

  Stii ce se intampla daca la Heylux ai cel mai mare castig pe tura ta?

   

  Hai sa zicem ca pana acum Heylux mai avea cat de cat competitie, dar acum de cand cu premiile si bonusurile pe care le da modelelor, nu cred ca mai au vreo sansa celelalte studiouri in fata acestuia. Eu lucrez de mai bine de un an aici, dar in acest an s-au facut zeci de schimbari senzationale aici.

  Era de ajuns faptul ca m-au incantat cu un bonus de angajare mare, pe care oricum l-am primit degeaba, nu e ca si cum era ceva obligatoriu. Insa Heylux a vrut sa ma faca atat pe mine cat si pe celelalte modele sa nu vedem altceva in fata ochilor in afara de cat de misto e la Heylux Iasi.

  Si a reusit, pas cu pas, a reusit. Adica echipa de fete de aici a reusit, pentru ca este cunoscuta drept echipa cea mai profesionista din tara, lansand Lucky Studio si odata cu acesta, Heylux si Preziosa. Un grup de studiouri in spatele carora stau niste femei de succes, care nu fac altceva decat sa ne incante cu bani si premii.

  Stiai de cei 2700 de lei pe care Heylux ii poate oferi zilnic?

  In caz ca n-ai aflat pana acum, Heylux este deja renumit in Iasi si-n restul tarii pentru bonusurile mari de care dispune. Ce alt studio mai e capabil sa dea unui model pana la 9000 de lei in fiecare duminica, pentru castigurile mari avute din saptamana anterioara?

  Dar nu acesta e cel mai misto lucru la Heylux, oricum toate fetele stiu de aceste bonusuri si de cele de angajare de pana la 13.000 lei cash. Dar poate nu toate fetele stiu de premiul pe care Heylux il ofera unui model care are cel mai mare castig pe tura sa.

  Sunt multe premii pe care studioul le daruieste unui model, in orice caz, dar acesta le intrece pe toate. Locul I, II si III dintr-o zi sunt locuri premiate in bani. Locul I ia 2700 de lei drept premiu, PE LANGA BONUSURILE DE LA SFARSIT DE SAPTAMANA.

  Adica, ca si cum n-ar fi de ajuns ca am sansa sa castig pana la 2000 de lei intr-o zi si la sfarsit de saptamana pot primi un bonus super mare, mai am oportunitatea sa primesc si un premiu de aproape 3000 de lei intr-o zi. Mai mare decat un salariu de pe piata muncii.

  Doamne, in ce lume am dat? Cred ca sunt in paradis, ca n-am mai vazut undeva in lumea asta sa mai primesc 2700 lei pentru ca am castigat bani!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img