More
  AcasăHeyluxCastigurile la Heylux sunt zilnice si nu trebuie sa astept o luna...

  Castigurile la Heylux sunt zilnice si nu trebuie sa astept o luna pentru bani!

  Ufff, in sfarsittt nu mai astept cate o luna pentru a-mi primi banii ca model de videochat. Lucram la un studio din oras si trebuia mereu sa muncesc si sa astept pana luna viitoare sa-mi primesc banutii si imi venea foarte greu la un moment dat, pentru ca aveam si eu cheltuieli care se adunau si nu-mi convenea, ca atunci cand primeam banii, se si duceau toti. Si parca doar munceam sa-mi platesc cheltuielile, de aceea m-am decis sa renunt si sa ma angajez la Heylux.

  Stiam de ceva vreme ca aici pot primi banii la zi, insa nu-mi facusem curaj fiindca nu stiam care sunt toate beneficiile lor. In momentul in care am decis sa las totul si sa merg inainte, mi s-a schimbat radical toata viata, a fost cea mai buan decizie luata vreodata! Nu doar ca primesc banii dupa fiecare zi de videochat, dar mai si castig muuuult mai mult decat inainte.

  Spre exemplu, la vechiul studio castigam undeva la 100-120 de dolari pe zi, ceea ce insemna vreo 200 de lei pentru mine, cam asa. Si trebuia sa astept o luna pentru toti acesti bani, iar dupa cum am spus mai sus, iti poti inchipui ca-mi era greu. Dar la Heylux Iasi castig peste 400 de lei pe zi, castig cel putin 500 de lei acum.

  Nu e zi in care sa n-am cel putin 500 de lei castigati si suma cea mai mare castigata pana acum a fost de 900 de lei! Sunt in culmile fericirii, sa castig 900 de lei intr-o zi e mare chestie pentru mine. Imi puteam plati multe cheltuieli numai cu banii castigati in cateva zile la Heylux, ceea ce reprezinta un avantaj pentru mine.

  Imagineaza-ti ca eu nu numai ca asteptam o luna intreaga pentru bani si cand ii primeam se duceau toti pe facturi, dar mai trebuia sa mai rezist cu ce-mi mai ramanea o alta luna, pana la urmatoarea plata…si tot asa. Mi-era destul de greu, sincera sa fiu, iar traiul acesta nu mi se potrivea deloc.

  Mai degraba imi surade intre 400 si 2000 de lei castiguri zilnice la Heylux decat orice altceva! Si nici ca o sa renunt prea curand la acest job, pentru ca singurele beneficii nu sunt doar banii aici… banii cred ca sunt pe primul loc pentru mine, dar daca as vorbi de bonusuri, conditii de munca, cadouri si toate cele, te-as convinge clar. Le poti citi si tu pe heylux.ro si te poti convinge:)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img