More
  AcasăLucky StudioStiu ca la Lucky Studio pot sa castig pana la 1200 de...

  Stiu ca la Lucky Studio pot sa castig pana la 1200 de lei zilnic fara sa stie nimeni!

  Pot lucra linistita aici… nimeni n-o sa afle, nimeni nu o sa banuiasca nimic. Chiar si daca scriu aceasta povestioara acum, tot nu o sa mi se afle identitatea, pentru ca Lucky Studio se ocupa indeaproape de asta. Daca scriu asta inseamna ca o fac pentru a informa si alte fete care poate vor sa stie cum e jobul de model de videochat de la Lucky Studio.

  Insa stiu ca atata timp cat voi lucra aici, nimeni nu va sti nimic. Asta a fost singura mea temere cand a fost vorba sa ma angajez ca model. Nu ma temeam de nimic altceva, decat de asta. Pentru ca stiu cum reactioneaza oamenii, ei spun ca nu li se pare corect ca fetele sa lucreze in acest domeniu, dar de fapt ei sunt invidiosi si eu stiu asta. Asa ca nu vreau sa intru in gura lupilor.

  De ce sa le explic eu oamenilor de ce castig si 1200 de lei zilnic din videochat la Lucky Studio, doar prin vorbe si socializat online? Cand pot foarte bine sa ma bucur de acesti bani cum stiu eu mai bine, distrandu-ma. Ca scopul vietii acesta e, nu altul. Unii nu inteleg asta, isi dau totul pentru a plati facturile si alte chestii prin casa, fara sa se gandeasca la faptul ca un job nu e facut sa plateasca facturi, ci sa te ajute sa-ti traiesti viata.

  Cel putin jobul de la Lucky Studio asa e, nu stau aici sa-mi platesc cheltuielile. Ar fi culmea. Pai si viata cand mi-o traiesc? Dupa ce am pus bani la saltea timp de 30 de ani, dupa ce ajung batranica si nu mai sunt in stare de nimic? Ohhh, nu, nu sunt genul, prefer sa ma bucur ACUM, ca acum e prezentul si nimeni nu-mi da anii acestia inapoi.

  Si este perfect ca pot castiga atat de multi bani intr-o zi la Lucky Studio si pot beneficia de discretie totala. Fiindca eu sunt condusa cu masinile de la Lucky Studio la munca, asa cum sunt toate modelele, fiindca beneficiem de transport gratuit. Asa ca nimeni nu ne vede.

  Plus de asta, lucram pe cele mai bune site-uri online si asta ne confera multa siguranta, chiar stim ca putem sa ne vedem linistite de vietile noastre. Si nu numai discretia sau banii multi ar fi punctele forte de la Lucky Studio. Dar, daca ti se spun eu pe toate, nu ar mai fi interesant, nu? Mai bine vezi tu direct pe site si te convingi ca tot ce zic e adevarat!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img