More
  AcasăPreziosaPlata la zi de la Preziosa m-a atras sa ma angajez aici

  Plata la zi de la Preziosa m-a atras sa ma angajez aici

  Angajarea ca model de videochat la Preziosa mi-a suras inca din prima clipa, cand am aflat de la niste prietene ca acest studio este pe bune si ca banii se primesc in fiecare zi, dupa o tura de 8 ore online. Si eu nu-s genul de fata “speriata”, stiu foarte bine ca videochatul nu inseamna decat discutii online, in mare parte, asa ca niciodata nu m-am ferit de lucruri noi.

  Oi fi eu mai rebela, nu stiu cum sa ma numesc, dar ma bucur ca nu sunt asa panicata de viata si mereu ma gandesc ca pot invata din orice. Ca doar nu degeaba jobul de model de videochat la Preziosa se numeste job. E si acesta un job, dooohh. Ca orice alt job.

  Chiar daca este un job de o natura cu care nu sunt obisnuiti romanii, asta nu inseamna neaparat ca nu este un job ok. Din punctul meu de vedere, nici nu poate exista loc de munca mai bun decat cel pe care-l am in momentul actual la Preziosa. Si eu sunt destul de pretentioasa, adica daca nu-mi place ceva, imediat o turez de acolo.

  Si uite ca la Preziosa am cateva luni bune si nici nu ma gandesc sa plec prea curand. Pentru ca, dupa cum am spus, am aflat de aceasta metoda cu plata la zi si parca m-a atras ceva aici, m-a chemat. Mie nu mi se pare nimic mai ideal decat sa primesc banutii castigati in fiecare zi, asa stiu si eu o treaba.

  Vrei sa ma explic? Pai, uite… daca azi am de platit doua facturi, sa zicem, cu banii castigati la Preziosa le platesc si-mi mai raman si bani de-o ieseala in oras cu fetele. Daca maine am de platit chiria, cu banii castigati la Preziosa intr-o zi, doua, pot face asta.

  In schimb, daca nu as avea banii la zi, facturile acestea se aduna si se aduna, cheltuielile la fel si atunci cand primesc banii o data pe luna, sa spunem, se duc toti dintr-odata. Si gandeste-te ca mie ar trebui sa-mi mai ramana bani sa traiesc pana primesc banii urmatoarea luna.

  Asa nu merge cu mine. De ce? Cand la Preziosa castig de la 400 pana la 2000 de lei intr-o zi, stau frumos pe canapea, vorbesc online, beau o cafeluta, savurez momentele linistita si nimeni nu ma deranjeaza. Vrei sa spui ca nu ti-ar placea de mii de ori mai mult un asa job in Iasi, decat sa te chinui pentru 1600-1700 lei?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img