More
  AcasăHeyluxLa Heylux ma simt libera sa castig cat vreau

  La Heylux ma simt libera sa castig cat vreau

  Atunci cand aveam impresia ca am gasit, in sfarsit, jobul care sa ma multumeasca, ma trezeam ca se intampla ceva si ramaneam dezamagita. In toate cazurile in care m-am angajat undeva s-a intamplat asa, numai la Heylux nu. De obicei, aveam probleme cu restrictiile de la munca.

  Mie niciodata nu mi-a placut sa mi se spuna ce sa fac. Stiu ca-s angajata undeva si-n mod normal nu ar trebui sa comentez daca mi se spune ce sa fac si ce nu, dar pur si simplu nu am fost crescuta asa. Eu nici parintilor mei nu le-am permis niciodata sa imi interzica lucruri, pentru ca stiam ce e mai bine pentru mine.

  Acum am cel mai bun job in videochat in Iasi

  Hai ca trecem peste faptul ca eram prost platita, ca peste tot era asa. Treceam cu vederea peste banii putini, dar macar singura asteptare a mea era sa nu faca cineva pe-a “seful” cu mine, pentru ca stau prost cu nervii :)) Asa sunt eu, mai impulsiva, ce sa-i faci.

  Aveam nevoie de un loc de munca in Iasi unde sa mi se suporte toanele acestea, unde sa fiu lasata in pace sa muncesc asa cum stiu eu mai bine. Si n-am gasit pana in momentul asta nimic mai perfect decat jobul din videochat de la Heylux.

  E definitia perfectului, daca as putea spune asa. Aici cred ca din momentul in care am pasit in studio am respirat libertatea, efectiv. Am fost lasata chiar de la interviu sa aleg orice-mi place, camera de munca, orele de munca, turele, zilele, chiar si metoda de plata.

  La Heylux pot alege cat lucrez si cati bani castig

  Puteam sa lucrez fie pe comision cu castiguri intre 400 si 2000 de lei zilnic, fie sa primesc un salariu fix de 6000 de lei. 6000 de lei!! Pana si salariul fix oferit de Heylux e mai mare decat oriunde altundeva.

  Am ales chiar si perioada in care sa muncesc, iar cand am semnat contractul legal in videochat, n-am avut acolo nicio clauza ascunsa sau ceva ce putea sa-mi faca vreun rau. A fost transparenta totala, iar cand am inceput munca in videochat am vazut cu ochii mei ca asa e.

  Veneam cand voiam, munceam putin si pentru aceste ore putine de munca mai aveam si castiguri super mari. Si cand voiam sa plec sau aveam o problema, vorbeam cu managera si imediat se rezolva. Asta numesc eu loc de munca adevarat!

  Unde ma simt in largul meu, unde pot face asa cum vreau, fara sa stea cineva pe capul meu sa-mi spun ace sa fac. Sunt propria mea sefa la Heylux, eu decid ce e bine pentru mine :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img