More
  AcasăConfesiuniAflă aici ce câştiguri impresionante ai la Lucky Studio!

  Află aici ce câştiguri impresionante ai la Lucky Studio!

  Se pare că nu am mai scris demult aici, însă cred că av enit timpul să explic lipsa mea de pe blog. Datorită câştigurilor mele de la Lucky Studio mi-am permis o vacanţă. A fost vacanţă de vis pe care o aşteptam probabil de o viaţă întreagă.

  Mereu mi-am dorit să plec undeva unde nimeni nu mă ştie, undeva unde pot să mă bucur de mare şi de soare. Anul acesta am optat pentru Thailanda. Cum am reuşit să îmi rezerv o vacanţă all inclusive? Păi, Lucky Studio mi-a dat această posibilitate. Anul acesta am ajuns să câştig mai mult decât anul trecut. Aceasta se datorează programului meu flexibil de muncă.

  Dacă anul trecut atingeam undeva, pe zi, suma de 300-500 lei, anul acesta am avansat. Cu noile mele cunoştinţe am ajung să plec acasă şi cu 800-1000 lei pe zi. Ceea ce am făcut a fost doar să profit de cele mai bune sfaturi pe care le-am primit de la cele mai bune trainere de aici. Lucky Studio are o mulţime de doamne pregătite, care te pot pregăti şi pe tine în arta videochatului. Să ştii că nu este deloc greu şi implicit nu trebuie să oboseşti fizic.

  La unele ore de training veneam doar cu un carneţel şi îmi notam ce credeam eu că merită. De la atitudine, subiecte de conversaţie şi până la modul în care să mă îmbrac. Pe măsură ce am învăţat şi limba engleză, tot gratis la Lucky Studio, am ajuns să am constant, câştiguri de 800 lei zilnic. Până şi eu mă minunam de mine. Nu mi-a fost deloc greu. Aşa am căpătat mai multă încredere în mine şi în ceea ce fac aici.

  Banii mei erau banii mei. Nimeni nu îmi impozita câştigul. În cadrul studioului de videochat Lucky Studio nimeni nu îţi cere să te ocupi tu de plata impozitului. Din acest punct de vedere nu am nici făcut o vizită la primărie să îmi plătesc taxele. Lucky Studio se ocupă şi de acest aspect şi implicit contabilele care lucrează pentru studioul de videochat. Fiecare muncă în cadrul celui mai bun studio de videochat din Iași și din România este apreciată şi respectată. Fiecare dintre noi câştigă în funcţie de atribuţiile sale.

  Totuşi nu am spus cum am ajuns în Thailanda. Am semnat un contract pe încă un an de zile şi am luat bonusul de 1.720 lei şi cu ceea ce am economisit eu, a fost suficient. M-am răsfăţat, m-am plimbat, mi-am cumpărat ce am vrut şi am făcut cât de multe poze mi-am dorit. Pot spune că undeva la 2.000 de euto m-a ajuns întreaga mea vizită. Lucky Studio m-a ajutat să vizitez Thailanda. Şi tu poţi ajunge în orice ţară îţi doreşti dacă devii colegă cu mine la Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img