More
  AcasăDespre videochatLucky Studio este doar pentru femei

  Lucky Studio este doar pentru femei

  Întreaga mea viaţă a fost compusă din momente şi evenimente alături de fraţii mei şi de tatăl meu. Prin această cale tind să le mulţumesc că am ajuns până la această vârstă. De aici, a venit timpul să îmi iau viaţă în mâini şi să mă preocup mai mult de ceea ce urmeză să se întâmple în viaţa mea.

  Prezenţa mamei a fost mai mult o imagine. Dar nu aceasta contează acum. Ce contează acum este că am parte de răsfăţul pe care îl am din partea Lucky Studio. Aici sunt numai doamne şi domnişoare. Toate una şi una. Frumuseţi unice, caractere diferite şi personalităţi puternice. Cel mai mult îmi place de doamna  Lady, cum îmi place mie să o alint. De la cafea, biscuiţi şi până la îmbrăţişări calde le primesc de la ea.

  Dar, întreagul studio este format din mult mai multe femei. În prezent sunt peste 120 de modele care lucrează aici, precum şi alte 41 de femei care ajută studioul de videochat din Iaşi, Lucky Studio să funcţioneze şi să se organizeze. Cine sunt aceste femei? Păi, este simplu. Avem domnişoare fotograf care au grijă de imginea noastră ca şi model de videochat, avem contabile care au grijă să primim banii la zi şi avem recepţionere care se ocupă cu stabilirea interviurilor cu altor femei.

  Mai mult de atât, de la managera studioului Lucky Studio şi până la la şoferiţe şi la femeile care ne învaţă, sunt demne de încredere. Aici am observat că lipsa prezenţei unei femei din viaţa mea, înseamnă înmulţirea afecţiunii. Toate ne cunoaştem, ne respectăm, ne încredem şi ne încurajăm când este cazul. Ele m-au învăţat să nu las viaţa online să mă urmărească în viaţa offline. Pare incredibil, dar o mulţime de lucuri am reuşit să învăţ de la aceste femei.

  Dacă se întâmplă vreodată ca să nu pot ajunge la muncă, atunci nu este nici o problemă. Tot o femeie mă va înlocui sau îmi va schimba tură. Iar în cazul în care vreau să învăţ şi franceza – limba engleză am învăţat-o tot aici- una din profesoare mă ajută. Tot ceea ce îmi doream să ştiu despre feminitate am învăţat alături de Lucky Studio şi alături de aceste femei minunate.

  De când sunt aici, nu am avut nici o divergenţă cu nimeni. Mi-am respectat munca, colegele, studioul şi implicit familia. Acum eu sunt cea care îi ajută din când în când, în semn de recunoştinţă. Este prea puţin pentru ce au făcut ei pentru mine. Ştiu că pot să le aduc o viaţă uşoară şi asta intenţionez să fac. Fericirea şi mulţumirea mea înseamnă Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img