More
  AcasăAngajari videochatLa Lucky Studio, te bucuri de seriozitate şi respect deplin

  La Lucky Studio, te bucuri de seriozitate şi respect deplin

  Dacă ai citit povestea „Alba-ca-Zăpada şi cei 7 pitici”, atunci este bine să ştii că şi studioul de videochat Lucky Studio, din Iași, are propria poveste. Însă aici, deşi este o mare echipă, “piticii” nu sunt doar 7. Sunt peste 120 de modele,  contabile, profesoare, domnişoare fotograf, doamne profesioniste în make up, dar şi şofere. Dar nici una nu este pitic. Fiecare este de la prinţesă la regină, alese pe sprânceană.

  Echipa Lucky Studio este în continuă dezvoltare și reprezintă cea mai bună soluţie pentru tine. Poţi să devii una din prinţesele Lucky Studio. Pentru că vrei să fii tratată că o prinţesă, află că “palatul” în care vei lucra este o clădire de birouri, într-o zonă centrală din Iași.

  La Lucky Studio, ai beneficii de prinţesă

  Ca şi multe alte modele de la Lucky Studio, şi tu poţi să ai parte de un tratament regesc. Aici pot să îţi amintesc câteva: ai parte de make up profesional zilnic, transport zilnic asigurat, cursuri de perfecţionare şi cursuri de limbi străine. Camera în care vei locui este decorată premium. Ce înseamnă o cameră premium? Înseamnă mobilier de lux, echipamente tehnologice de ultimă generaţie, înseamnă mobilier de calitate, dar şi sisteme de energie, electricitate şi încălzire moderne.

  Împreună cu Lucky Studio nu trebuie să îţi faci niciodată griji că nu vei fi răsplătită. Cum Alba-ca-Zăpada era recompensată de pitici zilnic, aşa şi tu poţi să fii recompensată pentru aportul tău. Astfel, poţi pleca cu banii zilnic. Acest lucru îl fac cele mai multe modele de aici. Au optat pentru plata zilnică. Este cel mai bun principiu pentru recompensarea fidelităţii tale.

  Identitatea ta este mereu în siguranţă cu noi. Cele care se ocupă de crearea profilului tău pentru mediul online respectă numele pe care îl vei folosi. Niciodată nu vei fi obligată să utilizezi numele tău real. Dacă îţi doreşti acest lucru, asta deja ţine de tine, nu de Lucky Studio. Cu acest job în videochat, ai mereu şansa de a alege cu cine vei comunica online. Tu singură îţi stabileşti partenerii de conversaţii şi ce anume vei discuta. Lejeritatea, simplitatea şi implicit, expunerea liberă sunt respectate la videochatul ieşean Lucky Studio.

  O prinţesă ca tine trebuie să ştie că modernismul este privit cu alţi ochi. Lucky Studio este aici pentru a-ţi regăsi încrederea în tine, pentru a-ţi schimba perspectiva asupra vieţii. Lucky Studio te învaţă să duci un trăi cât mai decent. Alături de Lucky Studio eşti şi te simţi o prinţesă adevărată!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img