More
  AcasăLucky StudioAflă și tu cum a câștigat Petronela 4000$ la Lucky Studio

  Află și tu cum a câștigat Petronela 4000$ la Lucky Studio

  Fii liberă să faci bani! Acesta este sloganul pe care ne bazăm atunci când spunem angajare în videochat Iași la Lucky Studio. Pentru a ajunge într-un timp mai scurt la suma de 4000$ la perioadă, ori trebuie să fii norocoasă, ori trebuie să fii serioasă și să asculti de sfaturile trainerelor noastre.

  Petronela, colega noastră de la Lucky Studio, a reușit să câștige 4000$ în doar două săptămâni. Noi putem spune că Petronela este un model implicat, charistmatic și cu un potențial enorm. Te invităm să asculți povestea colegei noastre Petronela:

  „Bună, fetelor! Eu sunt Petronela. Am vârsta de 20 de ani și sunt din Bacău. M-am mutat în Iași acum 3 ani, deoarece situația mea de acasă nu era tocmai una fericită. Mereu am ales să ma descurc singură și  să nu depind de nimeni. Am încercat mai multe joburi call center,agent imobiliar, însă programul era destul de lung și banii puțini. Nu se merita.

  Când am ales videochat, m-am gândit ăn primul rând la mine și la posibilitatea de a câștiga mai mult într-un timp mai scurt.Inițial nu am vrut să merg la studio. De aceea am încercat de acasă să fac pe Chaturbate și Stripchat. Mi-am luat un Pc și o camera Hd, mi-am creat conturi singură și am început. Vreau să vă spun că nu am rezistat mai mult de o săptămână. Neștiind cu ce se mănâncă acest domeniu, nu prea am dat randament.  Nu aveam idee de faptul că trebuie să petrec timp online, nu aveam poze, un profil bine pus la punct, iar pauzele mele erau multe. Îmi pierdeam orice speranță. Îmi spuneam că nu e de mine.

  Văzusem anunțul de angajare la Lucky Studio. Am citit recenziile și mi s-a parut un studio de videochat din Iași serios. Nu am stat foarte mult pe gânduri, am mers la interviu, am realizat o ședință foto profesională gratuită cu make-up gratuit și am început să lucrez.

  Ce e de remarcat? Faptul că abia atunci mi-am dat seama câtă nevoie aveam de ajutor. Lucrul de acasă nu se poate compara cu cel din studio. Sfaturile primite de la trainerele de la Lucky Studio chiar au fost utilie. Am învățat cum sa discut cu membrii, cum să îi atrag, cum să fiu mai feminină în fața camerei și asta mă va ajuta și în viitor.

  Cum am reusit să câștig suma aceasta într-un timp atat de scurt? Simplu! Am fost serioasă. Am respectat programul de 8 ore pe zi, am îmbrățișat sfaturile trainerilor. Profilul meu esti bine pus la punct și pot spune că arată mai bine decât propriul cont de Facebook.  Nu sunt nici prima și nici ultima care poate câștiga o astfel de sumă, însă mi-a dat încredere și sunt hotărâtă să fac și mai mult.

  Lucky Studio te ajută să lupți pentru visele tale. Încrederea în propriile forțe te ajută să îți depășești limitele. Nu ezita! Suntem aici să te susținem ! Sun-o pe Claudia la 0742.286.286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img