More
  AcasăHeyluxPrima mea vacanta am facut-o din bonusul de angajare primit la Heylux

  Prima mea vacanta am facut-o din bonusul de angajare primit la Heylux

  Pana la varsta de 23 de ani, am putut spune cu rusine ca nu mi-am permis niciodata sa merg in nicio vacanta. Da, pana la 23 de ani eu nici macar n-am iesit din tara, sa vizitez, sa merg in vacanta, sa ma relaxez, nimic. Munca pe care o aveam imi ocupa prea mult timp, dar din pacate nu-mi oferea banii necesari pentru cat timp munceam.

  Am deschis ochii la un moment dat si am vazut cat de gresit este acest lucru si mi-am spus ca trebuie sa fac o schimbare. Pentru ca, la urma urmei, eu nu lucrez doar pentru a trai de pe o zi pe alta, lucrez pentru a duce o viata buna. Romanii au uitat de aceasta notiune, majoritatea se sacrifica numai pentru a avea bani de supravietuit.

  Am fost uimita de cat de simplu am castigat banii de vacanta

  Probabil majoritatea ar vrea sa castige mai multi bani, dar nu fac nimic in legatura cu asta. Asa cum nici eu nu faceam, doar nu era sa zboare banii la mine. Asa nici vacantele nu veneau. Dormi asa cum iti asterni, nu? Cand mi-am spus ca am nevoie de o vacanta, atunci am schimbat totul in viata mea.

  Am stat si m-am gandit la un job care sa fie potrivit pentru cerintele mele. Un job relaxant cat de cat, un job de tip american, unde sa lucrez doar vreo 8 ore pe zi, dar sa castig multi bani si sa n-am stres. Stiu ca poate ceream prea mult, dar am constatat cu placere ca la Heylux nu e atat de greu de obtinut asta.

  In sine, jobul de la Heylux chiar asta inseamna: relaxare, distractie si multi bani. A fost o placere sa aflu ca pot avea tot timpul liber din lume datorita acestui unic job. Tot ce trebuia sa fac era sa ma angajez ca model de videochat, sa aleg o tura de munca placuta mie si gata, lucrurile urmau sa se aseze din nou in viata mea.

  Cu jobul de la Heylux, pot spune ca vacanta a fost pe gratis!

  Ce crezi? Am ales o tura de munca mai convenabila mie, incat sa am mult timp liber. Dar n-a trecut mult timp pana sa-mi permit prima mea vacanta in Venetia. Diferenta dintre vechiul job si cel de la Heylux este ca, la vechiul job am lucrat ani si nu mi-am permis o vacanta de cateva zile, iar la studio am primit-o pe gratis.

  Cum? Pai simplu. Desi castig mai mult de 1.300 de dolari lunar la Heylux, dupa 30 de zile de la angajare, primisem o suma drept bonus de angajare. Mai mult de 10.000 de lei cash, pentru ca m-am angajat, ca multumire. Am luat bilet si direct in Venetia in vacanta am plecat cu acest bonus, timp de 7 zile de vis! Job adevarat, ce naiba!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img