More
  AcasăLucky StudioTop 5 factori care influentează câștigurile modelelor la Lucky Studio

  Top 5 factori care influentează câștigurile modelelor la Lucky Studio

  Poate v-ați întrebat mereu de ce în videochat Iași se fac mai mulți bani decât în alte domenii sau cum de reușesc modelele de la Lucky Studio să câștige atât de bine și să își permită orice. Dacă ne gândim la un alt loc de muncă, în afară de angajare în videochat Iași, suma de care va dispune orice altă persoană, va fi echivalentă cu achitarea utilităților și a chiriei. Nimic mai mult.

  Trebuie să recunoaștem că noi, femeile, avem aspirații mari. Așa-i? Cred că oricine cunoaște acel sentiment între a-ți  dori ceva și a avea. Cu siguranță ați trecut de nenumarate ori prin Mall și priveați  vitrina magazinului gândindu-vă la faptul că nu vă permiteți acel lucru și că meritați mai mult.

  La Lucky Studio esti liberă să faci bani! Mai mulți bani decât ai visat vreodată. Dacă dorești să te angajezi în videochat Iași sau lucrezi deja, noi îți recomandăm pașii  care influențează câștigurile modelelor noastre.

  • Make-up-ul. Este esențial să aratăm bine în fața camerei, să fim ingrijite și să avem un aspect placut. Gândiți-vă că ieșiți la plimbare sau să luați cina undeva și sunteți mereu aranjate. E bine, așa trebuie procedat și în fața camerei. Impactul cu membrii va fi unul wow. E pacat să nu beneficiați de make-up, mai ales că la Lucky Studio este gratuit. Avem cea mai mare echipă de make-up artiști care se pliază după cerințele tale.
  • Ședințele foto/video. Aș vrea să vă imaginați că aveți un cont de Facebook/Instagram unde socializați și de asemenea postați cele mai draguțe poze. Acest lucru vă aduce like-uri și urmăritori. În videochat sedințele foto/video sunt foarte importante deoarece atrag membrii și totodată câștigurile sunt mai mari. Colegele noastre vor fi încântate să vă realizeze cele mai profesioniste poze și în care sunteți puse în evidență.
  • Programul. Ca model la Lucky Studio, poți alege între a lucra pe tura de dimineață, după amiază sau seara. Depinde cum ești obișnuită. Acest program trebuie să fie constant. De ce ? Deoarece membrii se vor obișnui să te găsească la același interval orar și astfel ție îți va fi mult mai ușor să discuți cu ei și să îi fidelizezi.
  • Ținutele. Un alt  aspect foarte important care te ajută să câștigi mai mult este stilul de îmbrăcăminte. Important este să te simți și confortabil în ținuta aleasă, să fii și atragătoare și de asemenea să te reprezinte. În cazul în care ai nelămuriri, trainerele noastre sunt mereu dispuse să îți ofere cele mai bune sfaturi în materie de îmbrăcăminte.
  • Echipa/training/mediu. Echipa de trainere de la Lucky Studio te ajută să îți crești performanțele. Având ani de experiență în spate, îți vor oferi cele ma bune sfaturi și te vor ajuta să te integrezi în  a doua ta familie la Lucky Studio.De asemenea vei primi orice răspuns la orice întrebare vei avea legată de site sau eventual de viața personală. La Lucky Studio vei avea parte de cea mai căldurosă primire și vei putea lucra într-un mediu plăcut, fără stres.

  Claudia, colega noastră de la Hr, abia așteaptă să te cunoască. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi la numărul 0742.286.286, iar noi te vom ajuta să îți îndeplinești visele. Ce mai aștepți? Vino și tu la Lucky Studio! Fii parte din echipă! Fii liberă să faci bani!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img