More
  AcasăLucky StudioVideochat adult vs videochat non-adult la Lucky Studio.

  Videochat adult vs videochat non-adult la Lucky Studio.

  Primim zilnic mesaje, telefoane și diverse întrebări legate de categoria adult dar și de non-adult. Întrebările pot varia precum: Se fac bani la categoria non-adult sau la cea de adult? Cum știu că această categorie mi se potrivește mai bine? Nu am mai lucrat în domeniu, ce e mai ok să aleg?

  Noi, femeile de la Lucky Studio dorim să  vă răspundem la aceste întrebări și totodată să alegeți ce e mai bun pentru voi. Fiecare categorie, fie ea non-adult sau adult, dispune de avantaje și dezavantaje. Noi, o să vă explicăm cum te poți diferenția de celelalte modele atunci când vei fi online.

  Așadar o vom lua pas cu pas, în speranța că răspunsurile si experiența noastră în videochat Iași îți va fi utilă.

  1.Categoria non-adult( fără nuditate). Putem menționa că această categorie era foarte utilizată la începutul videochat-ului. De ce ? Deoarece membrii erau pur și simplu atrași de faptul că, deși totul era virtual ca și până acum, puteau să vadă persoana respectivă,și doar  să discute cu ea, fără să ii ceară ceva anume, adică nuditate. Practic de aici a pornit ideea de non-adult. Pe parcursul anilor și-au făcut apariția diverse site-uri de videochat și mai multe categorii de modele, care îndeplineau cerințele membrilor, și anume nuditatea. Ei bine, în acel moment puteam spune că modelele de videochat câștigau bani doar stând online și zâmbind. În momentul de față, modelele care doresc să lucreze la această categorie trebuie să îndeplinească anumite cerințe: engleza la un nivel avansat, să arate bine fizic,să investească în ținute și eventual în echipamente tehnice dacă încearcă de acasă.

  Opinia noastră este că fiecare model care îndeplinește aceste cerințe poate opta pentru această categorie.Ca idee de site-uri se poate opta pentru: Jasmin, Streamate, Imlive și mai nou Xlove.

  2. Categoria adult. Deși unele fete care sunt mai dezinvolte preferă această categorie, sunt și fete care ideea de adult, nu le sperie. Din experiența noastră și a întregii echipe  feminine, categoria de adult funcționează cel mai bine și va funcționa mult de acum încolo. De ce ? Chiar dăcă optezi pentru această categorie, nu însseamnă că trebuie să fii dezbracată în fața camerei. Mergem pe premisa „cum îți înveți membrii așa îi ai”. Secțiunea de adult poate fi mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar, îți  poți realiza membri mult mai ușor, membri fideli și poți sa aduci mereu ceva nou în fața camerei.Da, această sectiune oferă această oportunitate modelelor.

  Opinia noastră este că majoritatea modelelor de videochat din Iași lucrează la această categorie. De ce? Engleza o poți cunoaște la un nivel începător și mediu, îți oferă mai multe oportunități financiare și mai mari.

  În cele din urmă, noi putem doar să te sfătuim. Tu alegi ceea ce e mai bine și ceea ce ți se potrivește mai mult. Oricum ar fi, echipa Lucky Studio te așteaptă cu brațele deschise. Hai și tu la Lucky Studio! E timpul pentru o schimbare! Contactează-ne la 0742.286.286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img