More
  AcasăHeyluxDe ce e mai bine sa lucrez in Iasi la un studio...

  De ce e mai bine sa lucrez in Iasi la un studio de videochat ca Heylux

  Atunci cand au vazut cate castiguri pot fi in videochat, multe modele s-au gandit sa lucreze de acasa, ceea ce mi se pare total gresit. Si eu am incercat si-am dat gres, total. Pentru ca mi-e mai bine sa lucrez alaturi de un studio, sa am parte de ajutor, decat sa stau de una singura acasa. Heylux este studioul unde am invatat asta.

  Desi pare mai avantajos sa lucrezi de acasa, nu este deloc. Sa-ti spun si de ce: pentru ca acasa nu am parte de suport tehnic atunci cand am o problema, nu am training specializat in videochat, nu-mi face nimeni sedinte foto si video, nu se ocupa nimeni de make-upul meu, de cursurile de limba engleza… as fi pe cont propriu.

  Mi-e mai usor sa castig in 8 ore peste 300 lei la Heylux decat acasa

  Si e foarte greu. As castiga cu chiu cu vai 3000 de lei lunar, cand la Heylux pot castiga bine si usor, cu ajutorul fetelor de aici sume de peste 300 de lei zilnic si n-am nici stres. Plus de asta, la Heylux am un program super ok si stabilit. Stiu ca-n alea 8 ore pot castiga pana la 800 de lei si stiu ca stau online.

  De acasa, nu prea am chef… mai beau o cafea, ma uit la film, mai fac cate ceva si nu prea castig bani, pentru ca nu prea stau online. Adica n-am nimic stabilit, totul e haotic. Si-o si iau razna sa lucrez numai de acasa, ca asta inseamna sa nu ies din casa.

  Pai mie mi-e mai bine sa merg la Heylux Iasi, sa vad fetele, sa interactionez, sa socializez. Ies din casa, la naiba, ma simt vie. Crede-ma, din orice punct de vedere e mai bine sa lucrez alaturi de un studio. Orice ai spune tu, nimic nu e avantajos decat jobul de la Heylux, decat munca la studio.

  La studio primesc ajutorul pe care acasa nu l-as primi

  Care nici nu e munca, de altfel… La studio e si mai distractiv, ca mai rad cu fetele, stam la barfa, totul e mai altfel acolo. Cand ies in pauze, sunt fete vesele peste tot si ma simt super bine, imi da o stare de bine. De acasa, in schimb, ma simteam singura, sincera sa fiu. Si cand aveam o problema, n-avea cine sa ma ajute. De asta spun ca e mai bine la Heylux, pentru ca primesc tot ajutorul necesar si castig mult mai multi bani!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img