More
  AcasăLucky StudioStiai ca la Lucky Studio s-au angajat peste 120 de fete in...

  Stiai ca la Lucky Studio s-au angajat peste 120 de fete in videochat?

  Sunt deja 9 ani de cand Lucky Studio si-a deschis usile pentru iesencele care au vrut sa castige multi bani din videochat si de-a lungul acestor ani s-au angajat peste 120 de romance aici, atat la studio, cat si de acasa. Pentru ca Lucky Studio s-a dovedit a fi atat de profesionist, incat fetele au dorit colaborari cu acest studio chiar si de acasa.

  La o vreme, si eu ma gandeam ca colaborez cu Lucky Studio de acasa, insa eu recunosc ca-s o persoana mai comoda si n-as fi reusit sa castig banii doriti. Ca daca nu simt ca sunt la locul de munca, parca imi vine sa ma relaxez, sa nu mai dau ce e mai bun din mine. De acasa, as fi fost super relaxata si n-as fi castigat asa cum castig astazi din studio.

  E misto sa lucrez printre fetele prietenoase de la Lucky Studio

  Plus ca, e mai misto pentru mine la studio. Dupa cum am spus, aici au venit multe fete de-a lungul anilor si parca e mai misto sa ies din casa, sa mai socializez la studio cu fetele, sa le mai cer un sfat, una alta… chiar ajuta, sa stii.

  Ma simt mult mai ok cu atmosfera de la Lucky Studio, pentru ca aceste fete sunt super de treaba si prietenoase si ti-e mai mare dragul sa lucrezi aici. Asta, dar si faptul ca acasa n-as fi avut niciodata conditiile pe care le am la Lucky Studio. Aici camerele sunt de un lux si de o frumusete nemaivazute.

  Cu canapele din piele, cu mobilier premium, cu computere super performante si ecrane mari, camere de filmat de ultima generatie si mult rafinament. Daca voiam asta acasa, ar fi trebuit sa investesc mult. Si, dupa cum am spus, de acasa sigur nu as fi vrut eu sa-mi dau silinta sa castig cate 4000 de dolari lunar, asa cum castig de un an incoace.

  Eu castig 4000 de dolari, dar sunt si fete care castiga 10.000

  Lucrez de 2 ani si ceva la Lucky Studio si n-am castigat din prima asa, ce e drept, dar acum ca am mai multa experienta ma bucur de castiguri de senzatie. Si oricum nu e obligatoriu sa aiba toate fetele acelasi castig ca mine, adica sunt care au mult mai mult. Am zis, au fost peste 120 de angajate aici, unele castigau si cate 10.000 de dolari. Depinde de fiecare fata in parte.

  Dar in tot acest timp la Lucky Studio mi-am dat seama de ce atat de multe fete vor sa lucreze aici. Eu n-as mai renunta la asta niciodata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img