More
  AcasăHeyluxCalificari? La Heylux nu-mi trebuie calificari sa castig 580 lei zilnic!

  Calificari? La Heylux nu-mi trebuie calificari sa castig 580 lei zilnic!

  Vezi tu … cum e situatia in propria noastra tara… Daca n-ai calificare in ziua de azi, nu poti face nimic. Fara diplome, fara recomandari, studii superioare, n-ai cum sa castigi mai mult de 1200 de lei, cica. Dar stii care-i adevarul? Ca si cu tot cu acestea, tot atat ti se ofera peste tot “de inceput”.

  Asta e un fel de vrajeala a angajatorilor “iti dam atat de inceput”, pentru a te motiva sa te angajezi si dupa constati ca ai de ani de zile acelasi salariu. Am fost acolo. Been there, done that. Si nu o sa mai fiu acolo, pentru ca d-asta lucrez acum la Heylux, ca am schimbat asta.

  La Heylux castig din videochat atat cat imi propun

  Uite, la Heylux n-ai sa vezi niciodata asa ceva. La Heylux n-o sa vina nimeni sa-ti spuna ca iti da 12 milioane de inceput si dupa mai vedeti voi. Aici in studio se semneaza un contract legal, in primul rand, deci iti iei de orice grija. Eu mi-am luat. Apoi, pe baza acestui contract, se ofera un bonus de angajare de peste 1000 de lei si pana la 13.000 lei cash.

  Totodata, se ofera un commission de 50% din castiguri, ceea ce inseamna ca niciodata n-o sa mai am acei 1200 de lei care mi se ofereau peste tot. Comisionul acesta inseamna la Heylux ca pot castiga atat cat vreau eu, nu minimul pe economie.

  Acesta e cel mai misto lucru in videochat la Heylux, de fapt, ca nu mai e vorba de un salariu fix si nici de un minim. In videochat la Heylux Iasi nu exista un minim, nici o limita, exista fix cate castiguri vreau eu sa am.

  M-am angajat in studio fara experienta, fara calificari, doar cu buletinul

  --beautiful-long-hair-gorgeous-girl

  Mai exact, cate 580 de lei pe zi, asta e performanta mea in momentul actual. Castig cu mandrie cate 580 de lei din videochat in fiecare zi in acest studio si sunt mai multumita decat oricand. Stii de ce? Ca m-am angajat fara niciun fel de experienta, caci la Heylux nici nu mi-a fost ceruta.

  M-am angajat cu un buletin si atat, iar astazi am castiguri mai mari decat ma asteptam. In vreme ce la alte locuri de munca trebuie sa ai ani de experienta si zeci de hartii si acte la angajare, la Heylux orice fata se angajeaza pe loc si se bucura de castiguri si bonusuri senzationale in videochat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img