More
  AcasăHeyluxAfla cum am ajuns sa castig peste 6000 lei din videochat la...

  Afla cum am ajuns sa castig peste 6000 lei din videochat la Heylux, in Iasi!

  Din toate joburile pe care le-am avut pana acum, jobul de la Heylux este de departe cel mai misto. Am avut cateva de-a lungul timpului si-am tot avut dezamagiri peste dezamagiri, dar norocul meu este ca am dat si eu peste ceva bun, pana in final. Am sperat si uite ca mi s-a intamplat si mie o minune.

  Poate exagerez, dar pentru mine un job asa ca la Heylux chiar pare o minune. Cand vezi ca angajatorii romani nu te mai scot din salarii intre 800 si 1450-1500 de lei lunar, normal ca ti se pare o minune cand ajungi sa castigi cate 6780-7560 de lei lunar.

  Tu ce ai crede daca ai castiga peste 6000 lei lunar la Heylux Iasi?

  Tie nu ti s-ar parea la fel? Eu am crezut ca-i un vis si ca nu castig banii acestia la Heylux, atat de greu mi-era sa cred. Peste 6000 de lei, in contextul in care nici macar nu ma strofoc sa-i castig, ca doar in mare parte stau si palavragesc pe net pentru banii acestia.

  Cine s-ar fi gandit ca un model de videochat poate avea beneficiile acestea? Din palavrageala continua pe net, castig cat nu castiga nici parintii mei la un loc. In cate ore? De obicei, stau cam 8 ore jumatate la Heylux, dar daca vreau sa castig mai mult, stau mai mult.

  Programul este foarte flexibil, de altfel, il pot schimba dupa bunul plac oricand imi doresc asta si nimeni nu-mi va spune sa n-o fac. Sunt total libera sa fac cum cred de cuviinta la Heylux Iasi, atata timp cat respect studioul ca un loc de munca. Si bineinteles ca fac asta, doar e vorba de cei 7 ani de acasa.

  Am tot ce-mi doresc cu acest job in Iasi

  In momentul de fata, ma simt o persoana realizata, din toate punctele de vedere. Am cautat atat de mult timp un job care sa ma satisfaca, iar acum l-am gasit si simt ca ma indrept chiar catre o cariera. Daca o sa castig asa bine si-n urmatoarele luni si ani la Heylux, o sa vreau sa fac asta mereu.

  De ce nu? Daca-i un domeniu profitabil, n-am ce pierde din asta. Imi strang banutii pentru nevoile mele, imi fac o cariera frumoasa si dupa aceea ma retrag frumos cu toate castigurile avute in videochat la Heylux. Presimt ca voi avea un viitor frumos, fara dezamagiri, ci doar mult succes!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img