More
  AcasăHeyluxImi vine foarte usor sa pun Heylux pe primul loc, cand stiu...

  Imi vine foarte usor sa pun Heylux pe primul loc, cand stiu cat castig aici

   

  Am mai auzit inainte ca mai sunt oameni care isi pun munca pe primul loc si uita de toate celelalte lucruri din viata lor si niciodata nu am fost de acord pana in punctul in care m-am vazut chiar eu fiind la fel, cu jobul de la Heylux Iasi. Chestia este ca acum inteleg de ce unii oameni prefera sa-si dedice timpul si tot ce au mai bun muncii.

  Desigur, acesti oameni sunt ceva rar, pentru ca iti dedici timpul muncii atunci cand aceasta merita asta, cand iti aduce resursele de care ai nevoie. Si cum sunt foarte putine joburi in aceasta lume care sa satisfaca un om pe toate planurile, ma vad indreptatita sa spun ca sunt foarte putini oameni dedicati muncii.

  E simplu sa ma dedic lui Heylux cand si ei imi dedica ale alor castiguri mari

  Eu de acei oameni vorbesc, pentru ca si eu am ajuns sa fiu unul din ei, cu timpul. Nu am devenit o femeie dedicata total muncii chiar de cand am inceput colaborarea in videochat cu Heylux, a mai trecut ceva timp pana sa ajung in acest punct. Dar vreau sa spun ca inteleg pe deplin acum de ce exista oameni care chiar isi iubesc joburile.

  Eu nu am iubit niciun job avut, sincera sa fiu, dar la Heylux e altceva. E oarecum o dependenta, ceva bun, ceva de care nu pot si nu vreau sa scap pentru ca imi aduce mult prea mult bine in viata. Ca sa fiu mai explicita, eu nu am dedicat nimic nimanui pana acum pentru ca n-am gasit motivarea necesara sa o fac.

  In momentul in care am vazut ca din banii castigati la Heylux imi permit asta, asta, cealalta, ailalta si asa mai devreme, parca totul a inceput sa ia o alta culoare. Brusc, am vazut ce inseamna sa incepi sa-ti iubesti jobul. Datorita faptului ca banii castigati la Heylux mi-au adus anumite avantaje care mi-au schimbat viata in bine, m-am schimbat si eu.

  Daca 300 de lei este castigul meu minim intr-o zi, imagineaza-ti ce consider castig normal, sau castig mare

  Am preferat sa ma dedic jobului de la Heylux inainte de orice. Si am de ce. De oameni am fost dezamagita de n ori, dar de jobul de la Heylux niciodata. Mereu am castigat cat m-am asteptat sau chiar mai mult. Pun acest loc de munca pe primul loc pentru ca dintre toate lucrurile din viata mea, acesta este cel care ma implineste.

  E usor sa ma dedic unui job la care cel mai mic venit al meu intr-o zi poate fi de 300 de lei. Daca am ajuns sa am minim 300 de lei la un loc de munca, sa consider ca 300 de lei e un castig minim intr-o zi sic ate 500-600 de lei un castig normal, atunci e de la sine inteles de oricine ar renunta la orice pentru a-si crea un viitor cu studioul Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img