More
  AcasăLucky StudioAi fi interesata sa afli cate fete lucreaza si castiga bani la...

  Ai fi interesata sa afli cate fete lucreaza si castiga bani la Lucky Studio?

  Chiar zilele trecute ma interesam si de alte studiouri de videochat din tara, de curiozitate. Voiam sa aflu cam cate fete lucreaza in alte studiouri, in afara de cele de la Lucky Studio. In majoritatea cazurilor, numarul fetelor nu cred ca depasea 30. Iar daca erau 30, era ceva super bine.

  Vazand aceste lucruri, mi-am dat seama de ce Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, pentru ca sunt absolut sigura ca niciun alt studio nu poate depasi numarul angajatelor de aici. Am facut un calcul rapid si am realizat ca la Lucky Studio 05lucreaza 80 de modele de videochat.

  La Lucky Studio lucreaza peste 80 de modele de videochat
  living-2-n

  80! Tu iti dai seama? Un numar extrem de mare pentru un studio de videochat, mai ales ca acesta este doar numarul fetelor care lucreaza in studio. Mai sunt si fete care lucreaza de acasa cu Lucky Studio, dar nu le stiu numarul.

  Insa este clar ca daca are atat de multe angajate, este o companie foarte renumita si dorita de romance. Si nu vad de ce n-ar fi, pentru ca are tot ce-i trebuie unui studio de videochat. Toata lumea ar putea afirma asta numai dupa un simplu tur facut la Lucky Studio Iasi.

  De la interior, pana la aparaturi si conditii de munca, dar si castiguri si bonusuri, Lucky Studio este absolut impecabil. Personalul este format numai din femei, iar fiecare stie sa respecte si sa aprecieze modelele de videochat. Mai mult, ne fac pe toate sa ne simtim ca intr-o mare familie.

  Fiecare fata se bucura de castiguri mari si conditii excelente de munca

  living-1-n

  Si nu s-a intamplat niciodata sa am probleme cu dotarile tehnice, cu camera de logare, cu curatenia sau altceva. Mereu a fost curat, totul a functionat la viteza maxima si nu m-am plans niciodata de decor, care e super prietenos si primitor la Lucky Studio. Pe langa asta, absolut toate fetele se bucura de transport gratuit, make-up in fiecare zi, sedinte foto si training specializat.

  Mai ales pentru fetele care nu stau in Iasi, transportul gratuit este super pentru ele, deoarece nu maid au milioane pe naveta. Si e minunat cand stii ca toate castigurile intre 300 si 800 de lei pe care le ai zilnic in videochat la Lucky Studio sunt doar ale tale si nu trebuie sa le imparti intr-o parte si-n alta.

  E minunat sa stiu ca ma aflu intr-un studio de videochat cu un numar extrem de mare de angajate, si totusi sunt tratata ca si cum as fi singura angajata. Fiecare fata in parte este tratata egal, cu respect, cu iubire si cu discretie la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img