More
  AcasăHeyluxHeylux e studioul de videochat care face iesencele fericite

  Heylux e studioul de videochat care face iesencele fericite

  In Iasi, multe lucruri s-au dezvoltat de-a lungul anilor, foarte multe lucruri s-au schimbat si consider ca e oarecum si datorita studiourilor precum Heylux Iasi, deoarece acestea au adus cele mai mari castiguri iesencelor. Datorita acestor castiguri, orasul devine tot mai prosper si toata lumea are de castigat.

  Cum sa spun… cand angajatorii sunt ok, si angajatii sunt fericiti. Iar daca angajatii sunt fericiti si multumiti, o sa cheltuiasca bani. Pentru ca au de unde, nu? Si cum altfel se umplu mall-urile si cafenenele? Uite asa! Din moment ce oamenii au bani, vor iesi in oras.

  Pentru ca am bani, ma distrez cat pot

  Asta inseamna ca e distractie in oras, ca nu e plictiseala, ca-i mereu activitate. Si-mi permit sa ma laud cu asta, sa spun ca se datoreaza si celor de la Heylux, pentru ca daca n-ar fi ei, vreo 50% din iesence n-ar mai castiga atat.

  Stiu ca acum ti se pare un procent absurd, dar nu este, majoritatea iesencelor se angajeaza acum ca modele de videochat la Heylux. Pentru ca le place si pentru ca iubesc banii, iubesc viata si vor s-o traiasca. La fel ca mine, de altfel.

  Ce altceva as mai cauta sa lucrez ca model de videochat la Heylux, daca nu pentru bani si viata comoda pe care mi-o ofera? Sunt destul de realista cand spun asta, Heylux oricum este cel mai bun studio de videochat din Iasi.

  Si, daca nu lucrez alaturi de cei mai buni, atunci alaturi de cine sa lucrez? Aici am o sansa unica in viata pentru a evolua, n-am de gand sa o ratez doar asa, pentru ca nu le convine unora. Ce nu le convine unora, e castigul altora. In timp ce unii se plang ca nu le convine ceva anume de videochat, modelele de la Heylux castiga sic ate 300-400 de dolari zilnic.

  Heylux este motivul castigurilor mele enorme in videochat

  Acesta e castig pe cinste! E normal ca orasul sa fie atat de activ, atat de frumos, pentru ca lumea e mai fericita. Totul depinde de ceva anume, iar fericirea mea depinde de Heylux, nu stiu de alte fete. Dar pot garanta ca multe iubesc jobul de la Heylux, altfel n-ar mai fi atatea fete aici.

  Si nu e vorba doar ca sunt studente aici si sunt modele de videochat ca au nevoie de bani. Gresit. Orice ieseanca prefera sa fie la Heylux in loc sa castige niste bani amarati in alte locuri. Este preferinta numarul unu a iesencelor, nu degeaba Heylux a devenit atat de cunoscut.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img