More
  AcasăHeyluxLa Heylux nu obosesc niciodata, ca lucrez putin, pe bani multi!

  La Heylux nu obosesc niciodata, ca lucrez putin, pe bani multi!

  Cine crede ca locul de munca ideal inca nu s-a inventat, este naiv! Sau poate nu vrea sa deschida ochii, ca job mai perfect decat cel de la Heylux nu exista, de exemplu, si e fix sub nasul tau. Ca femeie, vreau sa spun, pentru ca la Heylux lucreaza numai femei. Poate sa fie din pacate, sau din fericire. Dar momentan, acest aspect este „din fericire”, ca fetele de la Heylux iubesc sa aiba un job numai al lor, in care sa fie regine!

  Asadar, ma adresez femeilor. Dar oricum femeile conduc lumea, asa ca ce mai conteaza cui ma adresez? Ideea este ca s-a inventat jobul ideal si poate tu nu l-ai descoperit inca. Te ajut eu, nu-i problema, ca si eu-s femeie si femeile se ajuta intre ele, nu? Asa ar fi normal, cel putin, ca asta am invatat ca model de videochat la Heylux.

  Secretul fericirii sunt banii. MULTI MULTI BANI!

  Desi multi fac misto de femei si spun ca-s rele intre ele, eu la Heylux lucrez numai printre femei si nu m-am simtit in viata mea mai bine decat acum si aici. Pentru ca e vorba de respect. Aici invatam sa ne respectam intre noi si sa ne ajutam si n-avem timp sa fim rautacioase una cu alta.

  Stii de ce? Ca o femeie satisfacuta complet este o femeie fericita, care n-are timp de prostii. Si cum fetele de la Heylux castiga MULTI BANI, intr-un timp scurt, isi pot satisface toate nevoile si mofturile si sunt foarte foarte fericite. Fiind mereu in vacante si la shopping, crezi ca mai avem timp sa purtam grija altor femei?

  Aici e secretul fericirii. Incepe de la bani si de la un mediu de munca precum cel de la Heylux si pachetul e complet. Ce pot sa cer mai mult decat 8 ore de munca in care castig pana la 2000 de lei zilnic, intr-un mediu relaxant, intr-un mod usor, fara eforturi fizice sau psihice de vreun fel, in doar 5 zile ale saptamanii?

  Heylux e un job tip vacanta pentru mine, ca ma distrez mereu!

  E o vacanta continua pentru mine, ca model de videochat la Heylux. Poate iti par comica sau poate pare cliseu tot ce spun, dar o singura zi la Heylux te poate convinge. Acest studio de videochat ofera sansa tuturor femeilor sa vina sa incerce videochatul aici, o zi, doua, trei… fara nicio obligatie.

  Asa m-am lamurit si eu. Si banii, bineinteles. Ca unde altundeva mai pot castiga 200 de dolari in 8 ore? Poate intr-o luna as fi castigat banii astia in alta parte, dar la Heylux Iasi ii castig intr-o zi, sau mai exact in cateva ore de stat pe internet.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img