More
  AcasăPreziosaPot avea un comision de 80% la Preziosa ori de acasa, ori...

  Pot avea un comision de 80% la Preziosa ori de acasa, ori de la studio

  Fie ca lucrez de acasa, fie ca lucrez de la studio, acum cu Preziosa lumea videochatului a devenit suuuuper misto, pentru ca pot avea acelasi comision din ambele parti. Sunt studiouri la  care nici macar comisionul de la studio nu este mare, abia ajunge la 50%, daramite sa mai dea comision mare si celor care colaboreaza de acasa.

  Multi sunt zgarciti, se gandesc doar la ei. Dar cu videochatul la Preziosa pot lucra de acasa si primesc din start 80% din castiguri, chiar si 90%, iar daca lucrez de la studio, incep de la 50%, si cu bonusurile saptamanale mari care ajung sa fie de 2000 de euro pot avea si 80% din castiguri.

  Se ajunge si la un comision de 80% din castiguri aici, pe bune

  Se ajunge mai greu ce e drept la comisionul de 80% din studio, dar se merita. Gandeste-te ca pentru a ajunge la comisionul de 80% din studio, trebuie sa castig cat mai multi bani, deci e in avantajul meu. Daca primesc 80% din castiguri, inseamna ca intr-o saptamana am castigat muuuuulti, foarte multi bani, poate chiar si peste 10.000 de lei.

  Sunt modele care pot castiga suma asta intr-o luna, dar si modele care o castiga intr-o saptamana. Depinde de cat de rabdatoare si perseverente suntem, dar macar la Preziosa se poate. In alte studiouri pot fi cea mai ambitioasa si tot degeaba, daca n-au un comision progresiv ca la Preziosa, pentru ce?

  Comisionul va fi acelasi, castigurile la fel, deci degeaba mi-as da interesul daca as lucra in alt studio. Macar stiu ca la Preziosa pentru fiecare performanta va fi si un bonus in fiecare duminica, un bonus de la 60 si pana la 9000 de lei, sau 2000 de euro cum am spus mai sus.

  Preziosa e singurul care ofera ceea ce promite mereu

  Si cine n-ar vrea atatia bani, nu? E un avantaj sa lucrez de oriunde cu Preziosa, gata cu cele pro sau contra studio/lucratul de acasa. Acum e avantajos in ambele feluri. Daca n-am chef sa merg la studio intr-o zi, ma loghez de acasa si aia e, nimeni nu-mi schimba conditiile de munca aici, pot face ce vreau.

  Adica termenii contractuali nu se schimba la Preziosa. Daca am semnat pentru ceva, atunci aia primesc. In timp ce la alte studiouri totul este mai restrictiv, aici am toata libertatea. E frumos sa pot lucra cum vreau eu, pentru banii acestia care-s foarte multi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img