More
  AcasăHeyluxPrin angajarea la Heylux, nu mai trebuie sa am joburi grele niciodata

  Prin angajarea la Heylux, nu mai trebuie sa am joburi grele niciodata

  Pentru fetele care lucreaza ca si chelnerite, vanzatoare si asa mai departe, stiu cat de mare este chinul sa stai in picioare ore in sir, sa muncesti pana seara, pana nu mai poti de oboseala. Asta facusem cam 2 ani de zile inainte sa ma angajez la Heylux. Lucram zi de zi in cafenele, ma dureau picioarele si munceam pana nu mai puteam.

  Nici macar bacsisurile de la sfarsit nu-si mai meritau munca, cand stiam ca ajung acasa pe la 11-12 seara si apoi a doua zi la munca. Nici macar nu apucam sa-mi cheltui banii, iar daca o faceam, nu era cu draga inima cand ma gandeam la cat am muncit pentru ei.

  Pot spune ca jobul de la Heylux Iasi mi-a schimbat in bine viata

  Hol-HeyLux-2_

  In schimb, de cand lucrez la Heylux in videochat, deja pot spune ca este altceva. Munca parca nu mai este munca aici, ci mai mult o distractie. Nu trebuie sa muncesc fizic, nu trebuie sa ma spetesc, sa obosesc, nu nimic. Pur si simplu ma asez pe scaun, canapea sau pat, depinde ce am in camera mea de logare, si ma folosesc de calculator pentru a socializa online.

  Deci nici nu trebuie sa fac prea multa miscare la Heylux pentru a castiga zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat. Este o relaxare continua pentru mine, mai ales ca admiratorii mei online ma flateaza cu complimente si-mi spun zilnic cat sunt de frumoasa.

  Una din cele mai misto parti la Heylux este ca, pe langa faptul ca eu castig aproape degeaba, mai primesc si bonusuri de performanta in fiecare duminica de la studio. Cine s-ar fi gandit ca poti avea performante in videochat? Eu nu m-am gandit, pana n-am vazut in mana sume intre 300 si 3.000 de lei in fiecare duminica, primite de la Heylux.

  La Heylux, castig bani mai mult din socializare

  Hol-HeyLux-3_

  Acestea se calculeaza in functie de cat castig in saptamana anterioara, dar tot e bine. Adica sa castig bani din relaxare si socializare, iar apoi sa mai fiu rasplatita si cu cate un bonus frumos? Asa da job in Iasi! Asa sa tot lucrez, sincera sa fiu. Fara griji, fara stres, ci doar libertate, distractie si bani.

  Si-n mod normal lumea ar crede ca pentru aceste lucruri atat de frumoase trebuie sa faci macar un sacrificiu. Ei bine, eu nu fac absolut niciun sacrificiu la Heylux, ci totul merge ca pe roate, avand in vedere ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi, este corect si 100% legal, ca sa nu mai spun ca am parte de discretie absoluta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img