Intr-o singura luna am trecut de la un salariu de 1.000 de lei la un venit de peste 5.000 de lei si nici mie nu-mi vine sa cred cat de rapida a fost schimbarea aceasta in viata mea. Cand ma gandesc ca ma chinuiam cu cativa lei acolo pe luna si acum la Preziosa castig peste 5.000 de lei, ma apuca o stare de fericire si nu-mi vine sa cred.

Practic, a fost o trecere de la o extrema la alta, pentru ca inainte eram genul de fata care facea economii, care se uita mereu la fiecare leu pe care-l cheltuia si chiar si asa ajungeam sa am datorii. Iar acum sunt total opusul: acum castig zilnic peste 300 de lei la Preziosa Iasi din videochat, deci lunar peste 5.000 de lei.

Am inceput sa las problemele deoparte si sa ma distrez zilnic

Stii ce inseamna asta? Ca nu ma mai intereseaza economiile, nu ma mai gandesc la fiecare leu cheltuit si am inceput sa ma distrez, sa ma bucur de viata, ca doar sunt tanara si merit asta. O spun cu toata inima ca daca as fi stiut de videochatul de la Preziosa mai devreme, fara nicio jena m-as fi angajat de prima data.

Pentru ca mi se pare mult prea avantajos jobul in videochat de aici incat sa pot spune ca e ceva de refuzat. Nu am cum sa refuz cate 5.700 de lei lunar, asa cum castig eu in videochat la Preziosa. Cu acesti bani ma pot distra, ma pot simti bine. O viata am, nu? De ce sa n-o traiesc asa cum vreau?

Care este motivul pentru care ar trebui sa fac mereu economii si pentru care ar trebui sa traiesc dintr-o datorie in alta? Sau ce, eu nu-s in stare sa fac videochat la Preziosa si sa-mi depasesc conditia, sa ma pot relaxa, sa ma pot bucura de tot ce e frumos in viata?

Banii, bonusurile si conditiile de munca in videochat de la Preziosa sunt perfecte!

Nu vad rostul problemelor financiare si al stresului in acest moment. Pentru ca eu n-am cum sa am probleme financiare cand fac videochat la Preziosa si castig bani absolut in fiecare zi, dar primesc si bonusuri in fiecare duminica, pentru performantele mele.

Auzi… de parca nu-mi era de ajuns sa castig peste 300 de lei zilnic la Preziosa, mai primesc si bonusuri in fiecare duminica de pana la 3.000 de lei. :)) Na, zi si tu cum sa nu iubesti videochatul in cel mai serios studio de videochat din Iasi, adica Preziosa. N-ai cum, aici ai tot ce-ti trebuie pentru viata perfecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.