More
  AcasăPreziosaCât de des e ok să-ți schimbi imaginea în videochat?

  Cât de des e ok să-ți schimbi imaginea în videochat?

  Ca model de videochat, imaginea ta e cel mai important lucru. Pentru că asta vinzi în fiecare zi: un look, o experiență care include partea asta vizuală. Membrii te văd, te plac și îți dau bani pentru că le arăți ceva frumos.

  Sigur că în toată interacțiunea asta contează și alte elemente. Și conversațiile sunt esențiale, respectul față de ei, dar astea vin la pachet. Elementul central este look-ul tău. Iar aici nici măcar nu vorbesc despre frumusețea fizică naturală.

  Mai presus de toate e felul în care ești îngrijită. Fiecare femeie are farmecul său și poate fi seducătoare. Așa e și în cazul tău. Dacă îți construiești cu atenție aspectul, rafinezi detaliile, efectul la job e wow din punct de vedere financiar. Hai să-ți spun cum!

  Fiecare element contează

  La Preziosa, abordăm sistematic partea asta legată de look. Luăm totul pe elemente, ca să nu scăpăm nimic din vedere. Adică suntem atente la păr, machiaj, unghii, ținute, lenjerie, accesorii. 

  Analizăm orice contribuie la imaginea ta și avem grijă să fie la cel mai înalt nivel. La studio, îți dăm machiaj gratuit în fiecare zi. Deci aici e clar că vei fi ok. Colegele noastre știu să-și facă treaba foarte bine, ca să arăți extraordinar online.

  Asta contează mult și la ședințele foto-video, care au un impact semnificativ în privința look-ului. În cazul ăsta, țin cont de tipul de shooting, de tema pe care o alegi împreună cu trainerul tău.

  În privința părului, ca formă și culoare, tot cu trainerul tău e cel mai bine să te sfătuiești. Ca să fii sigură că e ceea ce trebuie, că se potrivește cu restul imaginii tale. O mare atenție este acordată ținutelor și lenjeriei intime.

  În privința asta, la Preziosa obișnuim să îți sugerăm o listă de haine din care să alegi. Colegele de la training caută online ținute de calitate, care să fie potrivite pentru tine. Îți oferă 2-3 variante, la prețuri diferite, ca să ai de unde alege, potrivit cu bugetul tău.

  Tu iei decizia finală ce cumperi, în ce investești banii. Dar știi că orice ți-ai lua e ok, te ajută să fii consistentă în imagine. Același lucru e valabil pentru pantofi și pentru accesorii. Apoi testezi lok-ul tău cu membrii.

  Ce înseamnă asta? Pur și simplu îți păstrezi aceeași imagine câteva perioade, faci poze și filme pe un anumit stil și vedem cum îți merge. Observăm reacția membrilor, le cerem părerea. Iar dacă ei sunt entuziasmați și câștigurile tale cresc, atunci știm că suntem pe direcția bună.

  Uneori e bine să schimbi look-ul. Dar cu mare atenție

  Orice model de videochat din Iași e confortabil cu un anumit look. Știu că le-a mers bine așa, că au avut niște membri care le-au făcut complimente când au fost blonde, roșcate sau au purtat o rochie anume. 

  Asta nu merge însă la infinit. E ca în viața reală. Oamenii se mai plictisesc de aceleași haine și aceeași nuanță de păr. Din când în când, e bine să aduci ceva fresh în imaginea ta. Să faci o schimbare mai mare sau mai mică.

  Totul ține iarăși de feedback-ul membrilor. Părerea lor e esențială. Așa simțim când e momentul unor mici modificări sau a marilor schimbări, al reinventărilor personale. Așadar, modificările de look sunt binevenite uneori, dacă sunt făcute când și cum e mai bine.

  Din experiență îți spun că e foarte tentant pentru un model să se joace cu imaginea. Adică luna asta să vină cu părul șaten, apoi blond, apoi în alt fel. Și să alterneze hainele elegante cu cele sport, apoi școlărești, în funcție de chef.

  În videochat nu merge așa. Ai nevoie de consistență, de timp să-ți construiești o imagine clară. E bine ca schimbările să fie destul de rare, ca să nu produci confuzie membrilor. Reinventările se fac la timpul lor, nu după cum îți vine cheful. Doar așa funcționează.

  De asta îți recomand călduros să apelezi la trainera ta de la Preziosa. Oricare din cele 14 colege ale mele are experiență în direcția asta. E jobul ei să analizeze și să-ți spună că e momentul să schimbi ceva. Și mai ales cum.

  Chiar și modelele cu mulți ani de videochat la Preziosa fac așa. Nu apar pur și simplu la studio blonde în loc de șatene. Ci întreabă înainte, se sfătuiesc. Discută cu trainera lor, cu reprezentantul LiveJasmin, dacă lucrează pe site-ul ăsta. Și cu membrii, de asemenea.

  Așa poți face și tu. În momentul în care ții cont de niște păreri avizate, îți mărești șansele să iei decizii bune. Știi mai clar când e momentul să schimbi ceva în partea de look. Dar o să fie ok, ai să vezi. Suntem foarte bune profesional pe partea asta, deci poți conta pe noi.

  Cel mai bine e să ne dai un telefon la Preziosa și să stabilim o întâlnire la sediul studioului. Abia aștept să te cunosc și să stăm de vorbă despre imaginea și succesul tău. Te aștept cu drag!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img