More
  AcasăPreziosaVrei sa stii de ce e Preziosa cel mai serios si discret...

  Vrei sa stii de ce e Preziosa cel mai serios si discret studio de videochat din Iasi?

  Iasiul… Ah, Iasiul, oras frumos, la sufletul meu. Un oras plin de oportunitati, in care am invatat cum sa-mi fac viitorul. Spre exemplu, inainte sa fiu angajata la Preziosa, habar n-aveam ce-o sa se intample cu viata mea, dar acum macar am idee ca o sa am un viitor stralucit.

  O sa ma intrebi de ce Preziosa e considerat cel mai serios si discret studio de videochat din Iasi, cand oricum deja toti iesenii stiu de acest studio. Da, e adevarat, fiindca Preziosa si Heylux sunt atat de profesioniste si bune in domeniul videochatului, toata lumea a inceput sa vorbeasca despre asta.

  Seriozitatea e pe primul loc la Preziosa

  Nu exista persoana in Iasi care sa nu fi auzit de cat de bun e Heylux sau Preziosa, de exemplu. Sunt oricum unul si acelasi studio, si cu totii stiu ce castiguri au fetele ca mine in acest studio. DAR, si aici este un mare DAR, doar pentru ca se stie ca Preziosa e printre cei mai buni, asta nu inseamna ca se stie mai mult de atat.

  Da, asa este, se stie ca la Preziosa se angajeaza fetele in videochat si castiga pana la 2500 de lei pe fiecare tura in videochat, dar stie cineva cine sunt fetele acestea? NU! Asta e ideea, sa fii atat de profesionist incat sa te cunoasca toata lumea, dar in acelasi timp sa n-aiba habar nimic.

  Preziosa e cel mai serios si discret studio pentru ca am luni bune de cand lucrez aici, iar alte fete au ani de zile, iar nimeni n-are idee de cine suntem noi. De aia, fiindca Preziosa s-a asigurat sa ne ofere discretie la maxim, desi tot Iasiul stie de acest studio.

  Desi Preziosa e cunoscut, castig pana la 2500 lei zilnic fara ca nimeni sa stie

  Mi s-a oferit confidentialitate, discretie, pot merge la munca linistita si pot castiga intre 100 si 550 de dolari zilnic in pace, pentru ca stiu ca nimeni n-are idee unde ma duc eu. Femeile de la Preziosa mi-au asigurat siguranta, care vine la pachet cu legalitatea si discretia.

  Din acest motiv sunt cei mai seriosi din acest domeniu, pentru ca ne pastram identitatile si-n acelasi timp castigam sume imense de care ne putem bucura in liniste. Crezi ca are cineva idee ca eu am venituri mai mai de 9600 de lei lunar, si ca merg in vacante in Europa foarte des si ma distrez? Nu, n-are nimeni habar de faptul ca-mi traiesc viata din banii castigati zilnic in videochat la Preziosa Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img