More
  AcasăHeyluxAstazi la Heylux am castigat 9000 de lei ai mei!!

  Astazi la Heylux am castigat 9000 de lei ai mei!!

  O premiera pentru mine de cand sunt model de videochat, asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata. Sa castig intr-o zi o suma cat intr-o luna… oh, Doamne, ce vis devenit realitate cu Heylux, nu pot sa cred!! Inca sunt socata, dupa cum vezi, ca nu mi-am revenit. Ce om normal castiga 9000 de lei in 9 ore de videochat?!?!:)):O

  Mama, mama, sunt uluita de-a dreptul. Si dupa cum am spus, CA MODEL DE VIDEOCHAT as fi castigat banii acestia intr-o luna, ca daca era sa fiu altceva, n-aveam nicio sansa, nici macar in 7 luni… cum sa castig banii acestia, cum…

  Am mai avut castiguri mari la Heylux, dar asa… niciodata!

  Videochatul acesta e plin de minuni si surprize, m-am lamurit deja. Stiu ca am luat-o prea din start cu castigurile, dar niciodata nu m-as fi asteptat ca in atat de putine ore de videochat sa castig BANII MEI in mana, 9000 de lei. 90 de milioane castigate in 9 ore.

  Adica daca e s-o iau asa, in cateva zile as putea sa-mi cumpar o masina. Ca vad ca asa stau treburile ca model de videochat, ai uneori niste castiguri de te lasa masca. Si-am mai avut zile cu castiguri mari. Am castigat 1200 de lei ai mei, 1500, hai 2000 de lei maximul, dar niciodata 9000 de lei banii mei.

  Si bineinteles ca pentru oricine citeste asta acum e greu de crezut, e si normal. Pana mea, vorbim de 2000 de euro, normal ca e greu de crezut, alti oameni muncesc prin afara o luna pentru banii acestia. Crede-ma, si eu sunt inca in stare de soc, deci nu e problema daca nu crezi.

  Ca si eu cred ca trebuiesc piscata sau muscata sa-mi dau seama ca e pe bune:))) Seriously, no shit. Cand am vazut acolo sus castigurile per total in ultimele ore de videochat imi venea sa urlu de bucurie. M-am dus jos la casierie sa-mi iau banii si parca nu-mi venea sa cred, ma asteptam sa primesc mai putin.

  In ritmul acesta imi cumpar o masina in cateva zile!

  Dar nu, am primit suma aceasta mare, deci nu mi s-a parut mie. Toata lumea m-a felicitat si a fost o nebunieeeeee. Norocul meu de astazi a fost ca dadusem peste un membru de pe site-urile de videochat care pur si simplu voia sa stea online cu mine sa chatuiasca.

  Facandu-i aceasta dorinta si stand sa vorbesc cu el, el m-a premiat cu zeci de tipsuri, care sunt niste bani online care se transforma in bani reali. Oh, doamne, asa sa tot vii de acasa! Marfaaaaa :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img