More
  AcasăHeyluxDin ce motiv judeca unele persoane jobul de model in videochat?

  Din ce motiv judeca unele persoane jobul de model in videochat?

  In ultimele zile, am intrat pe un site de seriale si acolo aveau un chat unde vorbeau mai multi oameni. Am vazut ca s-a adus vorba depsre videochat, asa ca am stat sa citesc ce vorbeau, pentru ca si eu-s in domeniul acesta alaturi de Heylux. Cu cat citeam mai mult ce vorbeau, cu atat ma enervam mai tare.

  Stiu ca poate nu e ok sa te ataci la lucruri din astea, dar pur si simplu nu o sa inteleg niciodata de ce oamenii, sau unii din ei judeca un lucru fara sa-l cunoasca. Vedeam acolo cum unele fete erau indignate de faptul ca exista modele de videochat, zicand ca cica acesta nu e un job pe bune.

  Jobul de la Heylux este de sute de ori mai avantajos decat orice

  Serios? Dar asta nu este tot munca, sau ce? Chiar n-o sa inteleg de ce oamenii zic ca jobul de model de videochat nu este, de fapt, o munca asa cum trebuie. La Heylux, cel putin, este. Pentru mine, de cand lucrez aici, a fost fix ca un job. Poate chiar mai mult decat un simplu job, pentru ca m-a ajutat asa cum niciun alt job din Iasi nu a reusit s-o faca.

  In cateva luni de videochat la Heylux eu am reusit sa fac mai multe lucruri cu viata mea decat am facut in ani de zile cu alte joburi. Este clar ca reusesc sa evoluez ca model de videochat, asadar unde este ceva gresit? Ca eu nu vad nimic gresit in a evolua.

  Asta e problema cu unii romani, ca ei se resemneaza, stau si se complac in situatia in care sunt si nu fac nimic in legatura cu asta. Se plang ca n-au bani, ca nu le merge bine, dar nici nu fac nimic cu asta.

  Pe mine m-a ajutat mult acest job pentru a avea bani

  Daca eu m-am decis sa fac ceva cu asta alaturi de studioul de videochat Heylux, unde ar fi problema? Este viata mea si eu decid pentru mine. Oricum, nu s-a legat nimeni de mine sau ceva in genul, dar vorbeam la modul general. Eu castig momentan cate 120 de dolari zilnic la Heylux.

  Bani la care alte fete viseaza o viata si tot nu-i au. Si banii acestia pot fi castigati la Heylux indiferent daca ai facultate sau nu. Nu conteaza nimic din toate astea, la Heylux trebuie doar sa stiu cum sa vorbesc si sa zambesc pentru a castiga bani. De asta e enervant sa vad cum oamenii judeca si nu inteleg ca jobul de la Heylux ar putea fi cel mai bun lucru pentru ei. Cred ca este invidie, la urma urmei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img