More
  AcasăHeyluxHeylux îți prezintă cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat Iași!

  Heylux îți prezintă cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat Iași!

  Probabil știi că, în general, studiourile de videochat din Iași dau comision 50%. Cam atât iau modelele. Uneori apare și un singur procent mai mare, dar în anumite condiții. Așadar, tu, ca model nu primești prea mare flexibilitate. Și motivația e și ea la cote reduse. Mai ales când traficul e mai jos. Heylux vrea să schimbe lucrurile astea. De asta lansăm cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat în Iași

  Cu un program normal de lucru, de 8 ore zilnic, 5 zile săptămânal, poți să faci o mulțime de bani. Hai să-ți spun cele mai mari avantaje despre sistemul Heylux. În primul rând poți să-ți iei bonus de performanță și cu 80 de ore lucrate la perioadă. La Heylux, luăm în calcul o perioadă de 14 zile, că cei mai mulți bani îi fac fetele noastre pe LiveJasmin. În funcție de câți bani faci, noi îți dăm un procent tot mai mare. Și vorbim de procente serioase, semnificative. 

  După câte vezi din tabelul alăturat, îți propunem niște praguri progresive. Sunt apropiate unele de altele ca să te simți tot mai motivată. Orice model de videochat din Iași poate să ia lejer 55%. Apoi, procentele cresc, la 60%, 62%, până la 66%. Sigur, există și un nivel superior de performanță. Cel al campioanelor în câștiguri din videochat în Iași. Modelele Heylux aflate în categoria asta se duc spre 69% sau chiar 70%. Fă și tu un calcul! Sunt o mulțime de bani doar prin bonusare! Cu același timp petrecut online, la Heylux câștigi mai mult decât la orice alt studio de videochat din Iași.

  În același timp, dacă vrei să-ți iei câteva zile libere în plus sau ai examen la facultate, un eveniment în familie, e ok. Noul sistem de bonusare Heylux îți oferă 50% comision chiar și pentru 70 ore lucrate la perioadă. Dacă faci și mai puține ore, tot îți iei un procent ok, adică 45%. Pe lângă banii din procente, Heylux îți mai dă și bani cash pentru transport. 250 sau chiar 500 lei pe lună. Tot în funcție de progresul tău la încasări. Reține, te rog, principiul acesta extraordinar de la Heylux: cu cât câștigi mai mult, cu atât îți dăm și noi mai mulți bani. Apoi și mai mulți! Tu decizi cât de sus te duci.

  Îți place ce vezi? Suntem sigure că da! În acest caz, sună-ne chiar acum la Heylux și profită și tu de cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat în Iași!

  Telefon/WhatsApp Heylux: 0744.33.77.11

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img