More
  AcasăLucky StudioAfla și tu povestea de succes în videochat Iași a Andreei la...

  Afla și tu povestea de succes în videochat Iași a Andreei la LuckyStudio

  Ce ar reprezenta succesul pentru modelele de la Lucky Studio Iași? Cum pot ajunge modelele Lucky Studio la un astfel de succes? Oare studioul influențează succesul modelelor din videochat Iași?

  La toate aceste întrebări vă poate răspunde Andreea, colega noastră din 2018. Veți afla cu toate povestea de succes a Andreei în cadrul Lucky Studio.

  Bună! Numele meu este Andreea si fac parte din echipa Lucky Studio. Am vârsta de 24 de ani și sunt din apropierea Iașului. Sincer, auzisem foarte multe espre acest domeniu, încă de pe vremea când eram la facultate. Inițial aflasem de la câteva prietene despre acest job și de asemenea câteva detalii.

  La început nu prea mi-a rurâs această idee, și nu din simplul fapt că mi se parea ceva în neregulă, ci pentru simplul fapt că unele fete erau nemulțumite de colaborarile anterioare. Cum a început totul?  Lucram ca ospatăriță la o teresa. Știți si voi, multă muncă, stat în picioare, bani puțini si mai erau și clienții care nu erau tocmai politicoși. Într-o zi îmi aparuse o reclama pe Facebook despre Lucky Studio, iar în ziua respectivă am sunat și m-am programat la un interviu cu Claudia.

  Cu o zi înainte de interviu, citisem pe Google si pe Forum ce înseamnă să fii model de videochat. Engleza o știam aproape de un nivel avansat. În capul meu erau o serie de întrebări, Oare o să fie bine? Ce o să creadă despre mine? Oare sunt potrivită?

  Ei bine, venise și ziua interviului. M-am prezentat la sediu, cu CV-ul după mine pentru că așa știam eu că trebuie să mă prezint. Am fost întâmpinată de Claudia care mi-a făcut cunoștință cu personalul de acolo. Am întâlnit și o doamna de 50 de ani care se ocupa de acte. Prima impresie? WOW! Nu mă așteptam să arate ca în poze. Totul la superlativ!

  Interviul a durat aproximativ o oră, în care am discutat lejer despre ceea ce îmi doresc să realizez, despre program, make-up-ul gratuit,ședințele foto/video gratuite, training etc. Vreau să vă spun că inițial nu credeam că o să îmi placă atât de mult. Bineînțeles că în capul meu era, da, vreau să colaborez, iar Claudia îmi spusese acelasi lucru Bun venit în echipa Lucky Studio!

  După interviu am realizat ședința foto și iată-mă online, în fața unei camere, în prima mea zi. Emoțiile? Erau la cote maxime. Am avut mare noroc de trainera mea care mă supraveghea non-stop și îmi dădea sfaturi despre cum să le răspund membrilor, cum să mă pozitionez mai bine, subiecte de discuții cu membrii și parcă totul era mai ușor asa.

  Ce senzație am avut când mi-am luat primii bani? A fost minunată! Poate nu mă așteptam să fie atât de bine, dar în sfârșit mă gandeam la faptul că pot să îmi permit orice și poate să îmi schimb mașina. În momentul de față pot să spun că  mă simt împlinită. În doi ani de colaborare cu Lucky Studio, am reusit să călatoresc mai mult,să îmi cumpăr ce doresc și când doresc și chiar să pun bani deoparte.

  Rețeta succesului meu? Răbdare,suport din partea trainerelor non-stop,ambiție, bună dispoziție și cel mai important lucru, zâmbetul.

  Așadar, dacă ești hotărâtă să îți depășești condiția, nu mai sta pe gânduri. Noi îți vom arata cum! Vino și tu la Lucky Studio! 0742.286.286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img