More
  AcasăHeyluxDe cand am jobul la Heylux , inteleg ce inseamna banii

  De cand am jobul la Heylux , inteleg ce inseamna banii

  Singura mea dorinta in viata a fost sa nu ajung sa muncesc pentru 2-3 lei, bani care sa nu ma lase nici macar sa traiesc linistita. Nici bogatii prea mari n-am vrut, dar nici saracie, am vrut sa fiu undeva la mijloc. Pentru ca ideea de a vedea pe net cum toate prietenele mele merg prin vacante exotice in timp ce eu muncesc mi-a displacut mereu, acesta e si motivul pentru care ma aflu azi la Heylux.

  De ce as sta sa ma uit cum altii se distreaza, cand pot fi chiar eu in locul lor? O s ajung la 80 de ani si o sa-mi spun “ce-am facut cu viata mea? Cum am trait-o?”. Pentru ca atunci nu mai conteaza ce am fost, cum am muncit, pentru ce firma, ci o sa conteze daca mi-am trait viata, daca m-am bucurat de ea si daca s-a meritat.

  Ca sa ajung la varsta aia sa-mi regret toate deciziile si sa nu fi facut nici macar un lucru iesit din comun ar fi o dezamagire totala, o risipa. Nu vreau ca totul in viata mea sa fie degeaba, nu stiu de tine, insa eu prefer sa fiu model de videochat Iasi la Heylux unde stiu ca totul e roz si bine.

  Banii la Heylux ma fac sa nu duc lipsa de nimic

  Prefer sa-mi stiu “locul asigurat”, in sensul ca mai bine stau fara griji si probleme, decat sa-mi petrec zilele incercand sa caut solutii pentru un viitor inexistent. Acum ca lucrez in videochat la Heylux Iasi, nu-mi doresc nimic altceva decat sa muncesc in continuare aici, ca aici mi-e bine.

  Gandeste-te tu ce as putea sa-mi mai doresc de la viata, cand acest job in Iasi imi aduce bani, timp liber, ma face sa ma simt fresh, sa ma simt placuta, iubita, admirata, cand n-am stres si nu-s agitata, nu traiesc in haos si stiu ca atunci cand pasesc in acest studio, visele mele devin realitate.

  Dintre varianta unui job normal care poate sa-mi ofere o vacanta o data la 2 ani si dintre varianta jobului de la Heylux Iasi care imi aduce intre 4500 si 8000 de lei lunar si vacante lunare, logic ca aleg sa merg pe calea usoara: videochatul la Heylux.

  Asa stiu ca atunci cand ajung la batranete, o sa am mii de amintiri in cele mai frumoase locuri ale lumii, pe care am apucat sa le vad datorita banilor castigati din videochat la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img