More
  AcasăAngajari videochatHeylux stie cum sa ma mentina fericita: castiguri zilnice

  Heylux stie cum sa ma mentina fericita: castiguri zilnice

  In acest moment n-as putea fi mai sigura de afirmatia pe care urmeaza s-o fac: singurul job care a stiut, stie si va sti in continuare cum sa ma faca fericita este, cu siguranta, cel de la Heylux. Sunt atat de convinsa de asta, incat daca ai veni acum in fata mea si mi-ai oferi mii de dolari sa renunt la Heylux, n-as face-o.

  Pentru ca gandesc pentru viitor. Daca gandesc in prezent, as lua miile de dolari si le-as cheltui in cateva zile. Si apoi ce fac? Dar daca gandesc in viitor, este de ajuns sa-mi ma uit putin la ce castiguri am zilnic la Heylux, apoi sa fac un calcul rapid si o sa-mi dau seama de ce as alege oricand acest studio inaintea oricarui alt lucru.

  La Heylux nu castigi sume banale, ci sume colosale

  Castigurile la Heylux nu numai ca sunt mari, insa sunt si-n crestere, un lucru care nu e comun sau des intalnit. E un lucru special cand vine vorba de joburi si nu vorbesc de un target banal. Acel target datorita caruia primesti maxim 100 de lei daca muncesti mai multe ore peste program, asa cum procedeaza anumite firme.

  Eu vorbesc de bani buni, bani frumosi pe care ii castig la Heylux. De sute de lei, sute de dolari, nu 50-100 de lei amarati. Daca acum, ca-s inca la inceput am ocazia sa-mi vad castigurile zilnice cum cresc (tinand cont ca deja castig cate 445 de lei zilnic), cum ar fi cand o sa am si ceva experienta adunata?

  O sa am atatia bani de nu stiu cum sa-i mai numar, cum sa ii mai cheltui. Asadar, logic ca vad in viitor cu jobul de la Heylux, pentru ca e singurul care mi-l poate garanta cu adevarat. Viitorul e singurul pe care-l vad in ochi atunci cand ma uit la jobul meu in videochat de la Heylux.

  Un bonus la Heylux e atat de mare de nici nu-ti poti imagina

  Pur si simplu am un sentiment de siguranta ca totul va fi bine.  Si dupa cum am zis mai sus, de ce as accepta oferte cu bani sa renunt la Heylux, cand intr-o singura saptamana eu as putea castiga chiar si 1000 de dolari aici? Exact, da-mi o saptamana la Heylux si am sansa la 1000 de dolari!

  Asa ca NU MERSI altor oferte, cred ca o sa raman la Heylux, ca si-asa e singurul angajator care a stiut cum sa ma tina aproape si fericita, dandu-mi bani, bonusuri, sansa la transportul zilnic si cazare gratuite si… mult mai multe 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img