More
  AcasăHeyluxVideochatul la Heylux inseamna un avantaj pentru orice fata din Iasi

  Videochatul la Heylux inseamna un avantaj pentru orice fata din Iasi

  Oricat ar vrea unii oameni sa denigreze orice, sa judece si sa critice dupa bunul plac, cand vine vorba despre videochatul la Heylux, nu au incotro decat sa admita faptul ca acest job este avantajos. Oricat s-ar contrazice, toata lumea stie foarte bine ce poate insemna videochatul si cati bani poate aduce unei fete la Heylux.

  In special fetele care se angajeaza ca modele de videochat stiu cat de mult poate insemna acest loc de munca in Iasi, alftel nu s-ar mai angaja. Eu nu ma consider o persoana naiva, mereu mi-a placut sa cred ca-s isteata, de asta m-am angajat la Heylux Iasi. Ca daca nu eram isteata, sa fi zis ca se intelegea daca faceam alegeri gresite.

  La Heylux am jobul in videochat care mi se potriveste

  Dar mereu am facut alegeri bune, iar Heylux se numara printre ele. Chiar daca unii oameni vor sa gaseasca defecte in orice, sau sa spuna ca jobul la Heylux nu e bun, ei stiu in sinea lor ca bani ca la acest studio nu se mai castiga nicaieri.

  Sa fim putin realisti. Toata lumea stie care-s salariile la noi in tara. Pana si cu facultate tot n-ajungi sa ai mai mult de 2000 de lei, am dreptate? Ei bine, la Heylux am sansa sa castig in fiecare zi suma asta. Poate nu castig tot timpul, dar macar o data, de doua ori pe luna castig intr-o zi suma de 2000 de lei.

  In restul zilelor, am castigurile intre 400 si 900 de lei. Ceea ce poate insemna oricum mai mult decat orice altceva. Daca stau sa ma gandesc putin, intr-o zi, doua la Heylux pot castiga cat in 21 de zile lucratoare in alta parte. Salariul obisnuit incepe de la 900 si ajunge pana la 1200 de lei, maxim.

  Stiu foarte bine ca Heylux este cel mai avantajos

  Asta ofera angajatorii romani. Iar acesti bani ii pot castiga in mai putin de 3 zile la Heylux. Deci, unde ar fi castigul meu daca as lucra la un job unde-s platita la luna cu 900 de lei, cand pot sa ii primesc la zi, alaturi de Heylux?

  Iti spun eu, acest job este un avantaj din orice punct de vedere as privi, pentru mine nu este job mai bun in Iasi, sau chiar si-n tara. Ma bucur ca am sansa sa lucrez la Heylux si s-a nimerit sa fie in Iasi, asa nu trebuie sa plec nici din orasul natal, nici din tara mea in care m-am nascut. Sa nu spui ca acesta nu e noroc pur!

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img