More
  AcasăHeyluxHeylux e un studio unde respectul chiar e respect, unde totul e...

  Heylux e un studio unde respectul chiar e respect, unde totul e perfect

  Da, ok, s-au deschis sute de studiouri de videochat, au fetele de unde alege. Dar e chiar asa cum pare? Au de unde alege pe bune, sau e vorba doar de cantitate, fara calitate? Pentru ca, cu cat mai multe studiouri apar, cu atat mai mult dispar principiile cele mai importante pe care se bazeaza domeniul videochatului.

  Cand a fost ultima oara cand ai auzit de respect din partea studiourilor? Daca n-ar fi Heylux, Lucky Studio, Preziosa, probabil lumea videochatului ar fi pierduta, dar inca sunt studiouri care tin steagul sus pentru acest domeniu si nu-l fac de ras. Zic asta pentru ca-n multe studiouri, modelele sunt mai mult ca obiectele.

  Ma simt bine la Heylux pentru ca am parte de tot ce-mi trebuie

  Se angajeaza, li se ofera o camera si aia e, de acolo se descurca singure. Nu tu ajutor, nu tu nimic, ele trebuie doar sa isi faca treaba si atat. Si unde mai e respectul? Crezi ca daca e vorba de un studio de videochat, angajatorii nu-si respecta modelele, nu le arata apreciere pentru ce fac sau nu le fac sa se simta bine primite acolo?

  Atunci n-ai fost in studioul potrivit daca ai ramas cu impresia asta foarte urata. La Heylux este vorba NUMAI de respect. Daca n-ar exista respectul, modelele nu ar mai fi atat de bine dispuse aici, lumea nu s-ar mai intelege asa bine.

  Dar ne intelegem toate intre noi fiindca primim respect din partea echipei de femei de la Heylux, iar noi oferim tot respect in schimb. Ai idee ce bine functioneaza lucrurile cand se merge pe premiza asta?

  Respectul primit se vede in conditiile de munca, in banii castigati

  Eu niciodata n-am simtit ca-s o simpla angajata la Heylux, “aruncata” intr-o camera de logare, unde trebuie “sa-mi fac treaba” si atat. Mereu m-am simtit ca intr-o familie, de fapt, unde daca am nevoie de ajutor, toata lumea este langa mine.

  Daca-s trista, cineva vine sa ma intrebe ce am, sa ma ajute. Stau la cafea, vorbesc, ma linistesc, nu ma grabeste nimeni sa intru in camera de logare. E totul asa cum vreau eu, dupa bunul meu plac.

  Respectul mi-a fost aratat oricum de la inceput, cand am primit 600 de lei la interviu in semn de apreciere ca am ales sa vin la Heylux, iar apoi respectul s-a aratat in diferite forme: transportul gratuit, trainingul specializat in videochat, o echipa de make-up artiste care ma aranjeaza zilnic, cursuri de limba engleza ori de cate ori am nevoie, banii primiti la timp in fiecare zi. Asta inseamna respect.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img