More
  AcasăPreziosaDe ce Preziosa este cel mai serios studio de videochat din Iasi?

  De ce Preziosa este cel mai serios studio de videochat din Iasi?

  Increderea mea este un lucru foarte greu de obtinut. In trecut, am avut o experienta mai urata la locul de munca si de atunci sunt foarte atenta atunci cand ma angajez undeva, iar daca Preziosa si jobul de aici nu mi-ar fi castigat increderea cumva, nu as fi fost niciodata model de videochat aici.

  Am devenit foarte pretentioasa si atenta cand vine vorba de joburi, iar asta e pentru binele meu. Aceste pretentii sunt cele care m-au condus catre jobul de la Preziosa, deoarece daca nu eram asa de atenta, m-as fi multumit cu orice. Si… De ce sa ma multumesc cu orice, cand Preziosa e cel mai bun si ma pot angaja aici?

  Daca tot sunt model de videochat, am ales cel mai bun studio

  Daca tot sunt model de videochat, zic sa fiu model alaturi de cei mai buni, care ma pot ajuta sa evoluez, nu? Sau tu te multumesti cu orice studio de chinta, unde n-ai conditii de munca, unde comisionul din castiguri e mic, unde n-ai parte de training, de suport, de nimic?

  Majoritatea studiourilor din Romania sunt asa: nu ofera nimic, te angajezi si pur si simplu te descurci de una singura. Din acest motiv Preziosa a ajuns sa fie cel mai serios studio de videochat din Iasi, pentru ca si-a castigat acest renume prin modul in care a ajutat modelele.

  Sincer, n-am auzit model care sa fi lucrat la Preziosa si sa fi spus ca a fost nemultumita. De la contractele legale de munca, pana la corectitudinea platilor, conditiile de munca, confidentialitatea si libertatea de a munci dupa bunul plac, Preziosa s-a dovedit a fi cel mai serios.

  Felul in care sunt tratata la Preziosa este extraordinar

  Desi ma simt super relaxata si libera cand vin la Preziosa, cuvantul e cuvant aici. Daca mi se promite ceva, acel lucru se intampla, nu ramane in aer. Daca la inceput mi s-a spus ca voi castiga bonusuri, ca-mi voi primi castigurile in fiecare zi, ca voi avea pana la 800 de lei zilnic, asa a fost.

  Absolut nimic din ce-am discutat la interviu n-a fost minciuna, de aia Preziosa e un studio serios, pentru ca ma distrez aici, dar in acelasi timp am parte de seriozitate si corectitudine din partea lor. Prin asta, spun ca am parte si de respect ca model de videochat, nu sunt lasata de una singura sa ma descurc, am parte de tot suportul necesar. Daca vrei castiguri mari si un viitor, sigur Preziosa e studioul unde vei vrea sa lucrezi si tu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img