More
  AcasăHeyluxHeylux m-a transformat dintr-o “piatra neslefuita” intr-un diamant

  Heylux m-a transformat dintr-o “piatra neslefuita” intr-un diamant

  Concluzia pe care am tras-o dupa m-am angajat la Heylux Iasi a fost una destul de simpla si frumoasa: orice fata poate straluci atunci cand vrea sa faca asta. Eu niciodata nu m-am considerat o fata frumoasa, desteapta sau speciala in vreun fel. Cand ma uitam la celelalte fete, ma comparam si ma desconsideram foarte urat in comparatie cu ele.

  Niciodata n-as fi vazut sperante in mine, ma vedeam o cauza pierduta si gata. Trebuie sa existe si fete de astea pana la urma, nu? Asa imi spuneam in minte, ca mereu trebuie sa existe si persoane care sa se afle mai sus, iar altele mai jos. Nimic mia gresit decat asta.

  Heylux ajuta fetele sa-si dezvaluie frumusetea in cel mai bun mod

  Poate in alte circumstante pot exista fete superioare sau inferioare, dar la Heylux niciodata. Am invatat in fiecare zi aici ca egalitatea este un lucru nelipsit, ca toate fetele imi sunt egale si eu nu-s inferioara nimanui, ba chiar sunt si eu speciala in felul meu.

  Chiar nu ma vedeam capabila de lucruri marete, dar m-am lasat pe mana echipei de la Heylux si dintr-un lucru atat de urat pe cum mi-l inchipuiam eu, se pare ca a iesit un lucru foarte frumos. Pentru ca nu conteaza felul in care arati, ci felul in care te privesti.

  Iti vine sa crezi ca toate aceste lucruri le-am invatat intr-un studio de videochat? Exact, intr-un studio de videochat, despre care multi isi fac pareri proaste fara ca macar sa stie despre ce e vorba.

  Ai fi surprinsa sa afli ca la Heylux, un studio de videochat din Iasi, o fata este tratata mai bine decat oriunde altundeva, mai bine decat eu consideram ca merit. Eram precum o mica pietricica neslefuita. Cand Heylux m-a descoperit, mi-au aratat ce pot face ei dintr-o pietricica: un diamant.

  Orice fata e speciala la Heylux, iar ele se simt asa, se vede si-n castiguri

  Din fetita aia timida si uratica pe care o vedeam in mine, am descoperit femeia frumoasa, increzatoare, impunatoare, ambitioasa, capabila sa ofere niste zambete care ii aduc intr-o zi o suma de 130 de dolari in cont. Un zambet, o vorba dulce si toti admiratorii online cu care vorbesc zilnic pe net imi erau la picioare, cheltuiau toti banii pe pagina mea.

  Ce fel mai frumos de a mi se arata ca sunt speciala daca nu prin castigurile acestea mari, care se datoreaza frumusetii pe care Heylux a descoperit-o in mine? N-as lasa pe nimeni sa imi arate calea, dar pe mainile celor de la Heylux m-as lasa oricand, m-au surprins in cel mai frumos fel. Vezi? Nu trebuie sa fii cineva anume sau sa arati intr-un anume fel sa te poti bucura de banii de la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img