More
  AcasăHeyluxCand sunt la Heylux, perioadele grele devin de domeniul trecutului

  Cand sunt la Heylux, perioadele grele devin de domeniul trecutului

  Intotdeauna punem raul pe primul loc, fiindca asa ne-am obisnuit de ceva timp, de cand lucrurile au inceput sa mearga prost la noi in tara. Asa eram si eu stresata zi de zi fiindca nu reuseam sa-mi pun problemele cap la cap si sa le rezolv, trebuia sa treaca saptamani intregi, luni pana sa-mi revin si sa ma pun usor pe picioare.

  Bineinteles ca situatia asta imi displacea foarte mult, deoarece nu imi convenea sa traiesc intr-un stres continuu, stiind ca mereu am cate ceva de facut, nu ma puteam linisti. Echilibrul de care aveam nevoie l-am gasit in final la Heylux, cand am reusit sa gasesc un loc disponibil ca model de videochat aici.

  Cand problemele au aparut, Heylux a fost primul la care m-am gandit

  Cand am inceput sa am probleme financiare, m-am gandit sa ma angajez la Heylux, insa atunci nu mai gasisem niciun loc disponibil, toate erau ocupate. Am mai incercat sa caut alte studiouri atunci, dar parca niciunul nu-mi placea asa cum mi-a placut Heylux la inceput.

  Chiar mi-a parut rau ca nu am gasit un loc liber din prima, dar mi-am lasat numarul celor de la secretariat si i-am rugat sa ma sune cand apare ceva. Si a aparut, spre fericirea mea.

  In momentul inceperii colaborarii cu studioul acesta din Iasi, lucrurile au inceput sa se rezolve de la sine. Practic, prezenta mea la Heylux era de ajuns pentru a putea sa spun “adio!” problemelor mele de orice fel.

  Am vrut in special sa ma angajez aici pentru ca stiam ca de la inceput o sa mi se asigure transportul zilnic, poate chiar si cazarea in cazul in care va fi nevoie, si voi putea castiga bani in fiecare zi si poate asa voi scapa si eu de stres. Am mers pe premiza asta, gandindu-ma ca poate banii sunt principalul meu motiv de stres.

  Stiam ca numai un castig in acest studio ma va scoate din grijile continue

  Am vazut ca am avut dreptate in momentul in care Heylux m-a bucurat cu suma de 400 de lei pentru ca am venit la interviu, o suma de peste 9000 de lei cash bonus de angajare si o sansa sa mai castig si alte bonusuri saptamanale, de pana la 9000 de lei.

  Cand am vazut ce impact au banii asupra mea si ce stare de bine imi aduc, m-am bucurat din prima clipa. Asadar, m-am decis sa raman aici ca model, pentru ca se pare ca e singura solutie prin care reusesc sa scap de stres si de probleme, iar ina acelasi timp ma pot bucura si de viata asa cum se cuvine.

  Pot spune ca orice perioada grea este data trecutului, pentru ca nu apuc sa ma mai gandesc la lucruri rele in momentul in care cele 8 ore de videochat la Heylux imi aduc o suma intre 400 si 2000 de lei zilnic, plus sumele de care am vorbit mai sus.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img