More
  AcasăPreziosaFara jobul de la Preziosa as fi stat si acum pe banii...

  Fara jobul de la Preziosa as fi stat si acum pe banii parintilor

  Atunci cand esti la facultate, te gandesti ca e normal sa stai pe banii parintilor, ca doar na… Ei te sustin pe acest drum si chiar si dupa facultate, in cazul Romaniei. Ca nu toate facultatile garanteaza un job si multi studenti stau cu parintii si dupa facultate. Dar mie nu mi-a placut niciodata  sa stau pe banii alor mei, chiar daca sunt studenta.

  Pentru ca-mi scoteau ochii pentru fiecare cheltuiala si nu puteam sa fiu linistita deloc. Voiam sa am banii mei, sa nu mai stau sa le cer bani pentru orice. Ca si eu, ca orice fata, vad ceva ce-mi place, un pantof, ceva… Si ce fac? Ii rog pe ai mei sa-mi dea bani? E mult mai bine ca lucrez la Preziosa, crede-ma.

  E de un milion de ori mai bine sa lucrez ca model la Preziosa

  De un milion de ori mai bine, pentru ca mai bine castig bani aici si ma descurc pe cont propriu decat sa ma rog de ai mei. Si-asa stiu sigur ca-mi garantez si viitorul, nu trebuie sa ma tem pentru cand o sa termin facultatea. Deoarece in timpul in care sunt model de videochat la Preziosa, strang bani in fiecare luna si dupa ce termin facultatea, poate deschid si eu ceva.

  Sau fac orice cu banii, nu conteaza. Important este ca o sa-i am pentru ca jobul de la Preziosa ma ajuta sa ii am. Si cel mai tare iubesc ca nu mai stau sa cersesc bani de la ai mei. Poate “cersesc” e urat spus, dar chiar asa ma simteam ca fac. De fiecare data imi spuneau ca-mi dau bani, dar cu o oarecare critica si judecata in voce.

  Acum nu ma mai judeca nimeni ca ma duc la mall si-mi cumpar orice vreau, oricat de scump ar fi, pentru c-o fac din banii mei castigati in videochat la Preziosa. Imi platesc pana si taxele singura si asta e o usurare. Oricum si ai mei sunt mai fericiti ca am un job, chiar daca ei nu stiu despre ce e vorba.

  Imi platesc singura totul din castigurile lunare de peste 7.300 lei

  Se bucura mai tare ca sunt pe picioarele mele, iar eu din spatele lor ma bucur si eu, pentru ca e frumos sentimentul. Colegele mele inca stau pe banii parintilor si-ar vrea si ele sa aiba ce am eu, de asta totul e mult mai frumos cu acest job. Ca nu stau sa tanjesc, pur si simplu obtin tot ce vreau. Ce inseamna videochatul, vezi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img