More
  AcasăHeyluxBonusurile saptamanale la Heylux ajung si la 6.000 lei

  Bonusurile saptamanale la Heylux ajung si la 6.000 lei

  Probabil sunt multe fete in Romania care inca nu stiu de ce Heylux este cel mai bun studio de videochat si care sunt motivele care-l fac sa fie asa. E si normal, pentru ca multe din ele nu sunt interesate decat de ceva anume si nu mai tin cont de alte aspecte, care sunt foarte importante cand vine vorba de videochat.

  Spre exemplu, bonusurile. Bonusurile sunt foarte importante pentru mine, deoarece ma motiveaza sa vreau sa castig mai mult mereu. Imi arata ca sunt pretuita ca angajata la Heylux si ca munca imi este rasplatita prin aceste bonusuri, care nu sunt lunare, ci saptamanale.

  Heylux are cele mai mari bonusuri din videochat

  La mai bine de 50% din studiourile din Romania nici macar nu exista bonusuri, daramite sa mai fie si saptamanale. Daca nu exista, nu te gandi ca ar mai oferi cineva pana la 6.000 de lei saptamanal, in afara de Heylux. Uite, acesta este un aspect care trebuie luat in considerare, pentru ca asta face diferenta intre studiourile bune si cele mai putin bune.

  Indiferent de experienta modelului in videochat la Heylux, bonusuri sunt pentru fiecare. Asa ca eu, daca sunt mai putin priceputa la videochat sau din contra, asta nu conteaza, pentru ca tot voi beneficia de un bonus. Chiar iubesc acest aspect la Heylux, pentru ca orice fata are sansa sa castige.

  Si e si corect, pentru ca motiveaza toate fetele, chiar si cele incepatoare, nu doar cele cu experienta. Pentru ca bonusurile incep de la 60 de lei saptamanal si aceasta suma este primita de catre orice model oricum, pentru ca trebuie sa castigi peste 600 de lei pe saptamana pentru acel bonus.

  O sa ajung sa castig si eu bonusul de 6000 lei saptamanal!

  Bineinteles ca toate fetele care vin la Heylux castiga mult mai mult de atat si depasesc aceasta bariera, acesta fiind chiar minimul de bonus pe care il putem primi. Eu n-am primit niciodata bonus 60 de lei, pentru ca mereu am castigat mult mai mult. De obicei, pe saptamana castig cam peste 2.000 de lei din videochat la Heylux, ceea ce-mi aduce un bonus mult mai mare.

  Dar eu tintesc spre bonusul de 6000 de lei saptamanal. Pentru acest bonus, trebuie sa depasesc un anume castig, iar daca il depasesc, o sa ajung sa castig la Heylux cati bani nu am castigat in toata viata mea. Habar n-am ce-o sa fac cu atatia bani, dar sigur o sa ma bucur de ei!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img