More
  AcasăHeyluxHeylux imi ofera cel mai bun loc de munca din videochat in...

  Heylux imi ofera cel mai bun loc de munca din videochat in Iasi

  Ce schimbare totala! Munceam de dimineata pana seara, iar acum de cand am acest loc de munca la Heylux abia daca prind ora 4 dupa amiaza si deja sunt acasa, iar restul zilei este pentru mine. Numai din punctul de vedere al programului de munca iubesc deja jobul pe care-l am la Heylux si mai mult.

  Eu si pun accent mult pe timpul meu liber, nu stiu daca si tu faci la fel, dar eu imi iubesc timpul de relaxare si am nevoie neaparat de asta. Muncim, muncim, dar nu irosim viata facand asta. Ca… la urma urmei, pentru ce muncim? Pentru a ne permite anumite lucruri in viata, pentru a avea anumite foloase.

  Am sansa sa castig pana la 2000 de lei zilnic la Heylux Iasi

  Ori nu ma pot bucura la fel de aceste lucruri daca nu am deloc timp liber pentru mine. Asta e ideea: sa muncesc in beneficiul meu. Sentimentul acesta il am abia de cand castig zilnic intre 400 si, fii atenta, 2000 DE LEI, pe o singura tura de munca la Heylux Iasi.

  Tu nu vrei un job de unde sa castigi banii ce-ti poti aduce plimbari zilnice, shopping, rasfat, chiar si vacante? Sau iti place sa ai un program de 12-14 ore pe zi, unde abia castigi 1200 de lei, asta daca angajatorul tine cont de legalitate si de minimul pe economie? Care si-asa e mic.

  Si sunt angajatori care nimic macar minimul nu-l ofera, chiar daca prin lege ar fi obgligati s-o faca. Deci, e mai placut asa? Pentru ca eu nu vad nimic placut in asta, dar in locul de munca in videochat pe care-l am la Heylux vad destule lucruri benefice pentru mine.

  La Heylux, simt ca-s intr-o vacanta permanenta

  Poate chiar mai benefice decat as fi avut in toata viata mea. Numai din castigurile zilnice de la Heylux am o viata linistita, asa cum nici nu se putea mai bine. Ca sa nu mai zic de timp… Ca dupa ce ies din tura de munca de la Heylux merg numai prin mall si cafenele, zici ca nici n-am job.

  Datorita faptului ca lucrez doar 8 ore pe zi la Heylux, nici nu simt cum trece timpul si dupa aia am toata ziua la dispozitie pentru a ma relaxa. Merg la filme, la cinema, la piscina si la grijile departe. Oricat as cauta, dupa cum am spus, niciodata n-o sa gasesc in Iasi un loc de munca macar comparabil cu cel de la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img