More
  AcasăPreziosaSunt ca intr-o vacanta continua de cand sunt model la Preziosa!

  Sunt ca intr-o vacanta continua de cand sunt model la Preziosa!

  ADOR sa simt ca traiesc, sa simt ca ma pot bucura de orice lucru frumos al vietii si ca am o stare permanenta de relaxare. Fara Preziosa, m-as fi simtit ca inainte: lipsita de chef si fara dorinta de a ma bucura de ceva, pentru ca eram prea plictisita si obosita. Locul de munca de la Preziosa, insa, este fix ce-mi trebuia pentru a ma trezi la viata.

  Chiar n-am privit viata in modul in care o privesc de cand sunt model de videochat la Preziosa si-mi place aceasta schimbare. O iubesc, de fapt, pentru ca pana acum n-am pus accent atat de mult pe bani, credeam ca nu conteaza. Dar, de fapt, din cazua lipsei banilor eram eu asa fara chef, pentru ca nu-mi permiteam sa fac nimic.

  Pana sa lucrez la Preziosa, nu-mi permiteam mai nimic

  Ca daca aveam banii pe care ii am acum de cand lucrez la Preziosa, nu mai aveam eu timp sa ma plictisesc. Eram prin vacante, prin cluburi, pe la mare, ma distram, nu stateam sa-mi plang de mine. De altfel, cam asta e viata mea ca model de videochat la Preziosa, una plina de distractii si voie buna.

  De aia am si zis ca sunt intr-o stare de vacanta permanenta, pentru ca e totul diferit de cand am 1.600 de dolari lunar la Preziosa, poate si mai mult. Nici asa obosita ca inainte nu mai sunt. Daca stau sa ma gandesc bine, nu mai sunt obosita deloc de cand sunt model la Preziosa pentru ca lucrez prea putin aici.

  In 8 ore de videochat n-am timp sa obosesc in acest studio de videochat. Imi iau cei peste 100 de dolari castigati zilnic aici si merg sa ma relaxez, am chef de viata si de distractii. Mi-am facut si prietene la Preziosa, pentru ca fetele de aici sunt super de treaba si ies mereu cu ele.

  Acum sunt relaxata pentru ca am castiguri de peste 1600 dolari lunar

  Mediul de munca e si acesta relaxant, pentru ca nu imi spune nimeni cand sa intru in camera de logare sau cand sa ies, eu decid cand fac aceste lucruri. Pot sa muncesc intre ce ore vreau, sa-mi iau pauze de cafea, sa barfesc cu fetele la tigara. Libertatea e foarte importanta in acest studio si eu ma bucur de ea, muncesc fix asa cum imi place.

  Iar pentru banii acestia eu zic ca se merita, pentru ca in comparatie cu alte locuri de munca din Iasi, Preziosa este de un milion de ori mai bun!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img