More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Scarlett: adult și non-adult

  Jurnalul lui Scarlett: adult și non-adult

  Există o mare problemă atunci când auzi cuvântul videochat: toată lumea se gândește la altceva și le zboară imaginația mult prea departe. Multă lume uită că acesta este un loc de muncă la fel ca oricare altul, în care ai un program de muncă, bani de câștigat, se respectă legea 100% … diferența este că ai mult mai multe avantaje, spre deosebire de alte locuri de muncă: transport, cursuri de limbă engleză sau franceză, machiaj etc, toate gratuite.

  La început, când am auzit de videochat, la aceleași lucru m-am gândit și eu. Mi-am luat inima în dinți și m-am dus la interviu, însă am avut nevoie de multă muncă de convingere cu mine însami pentru a ajunge acolo. Mare mi-a fost mirarea când am auzit ce mi s-a explicat la interviu.

  Ceea ce nu știe lumea este că poți să alegi pe ce tip de situri web dorești să lucrezi, deoarece acestea pot să fie atât adult, cât și non-adult. Diferența care apare între aceste două tipuri de situri web este că pe cele care sunt specializate în non-adult, îți este interzis să te dezbraci, după cum bănuiați din titlu.

  În cazul în care vrei să câștigi bani doar de pe siturile web care au profil non-adult, trebuie să cunoști foarte bine limba engleză, să ai o cultură generală bogată să arăți foarte bine, precum și să dai dovadă de foarte multă răbdare cu membrii acelor situri web. Cțnd am auzit de aceste cerințe, am acceptat imediat.

  Melanie, pe de altă parte, a fost mai tentată de profilul adult, deoarece aici poți să faci tot ceea ce îți trece prin minte – nu i-a plăcut niciodată Melaniei să fie îngrădită de anumite limite ale societății în care trăim: după cum mi-a spus ea, poți să dansezi, să cânți, să zici glumițe, să faci teasing, să te distrezi după cum dorești tu, să faci striptease ori să faci show-uri erotice. Tot ce îți vine ție în minte și te distrează, te face să te simți bine și în mediul tău. Nimeni nu îți poate ordona să faci ceva ce nu ți-ar plăcea. Aici ești o femeie singură, puternică, independentă, fără să fie vorba de apariția sugestiilor cuiva care să te împingă către lucruri pe care le-ai considera neplacute. Nu ești obligată să utilizezi diferite jucării erotice aici, pe siturile web cu profil adult, așa cum nu ești obligată să faci nimic altceva.

  Dacă viitoare, nu te mai baza doar pe ce zice lumea și cercetează înainte. Viața este mult mai bună decât crezi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img