More
  AcasăHeyluxE foarte cool sa castig bani zilnic din videochat la Heylux

  E foarte cool sa castig bani zilnic din videochat la Heylux

  Indiferent de suma castigata, de suma pe care o aveam o mana, banii tot se duceau repede. Orice-as fi facut, se cheltuiau in cateva zile, nici nu realizam cand se duceau toti banii, nici pe ce se duceau. Inainte de Heylux, am mai lucrat intr-un studio de videochat, unde castigam intre 3000 si 4000 de lei lunar… Hm, acceptabil.

  Dar nu se compara cu castigurile de acum de la Heylux. Ideea este ca, desi castigam banii aceia, se duceau in 3-4 zile. Crede-ma, nici eu nu stiu pe ce, asa ca nu ma intreba. Pur si simplu se duceau. Ii primeam o data pe luna si ii cheltuiam rapid.

  Castigurile de la vechiul studio nici nu se compara cu cele de la Heylux

  Ok, aveam si cheltuieli, nu e ca si cum dadeam banii aiurea. Plateam si intretinerea, curentul, una alta, chiria. Adica tineam cont si de acestea. Oricum era, banii se duceau, si se duceau foarte repede. Tot planuiam sa strang bani de masina, de apartament… de unde, abia imi ramaneau banii pentru mine.

  Dar am gasit o solutie practica pentru a ma folosi de bani dupa ce m-am angajat ca model la Heylux. Am auzit ca aici se face plata la zi, dupa fiecare tura de 8 ore, asa ca m-am gandit sa incerc si eu. Desi, toti spuneau ca sa primesti banii la zi este mai naspa.

  Parerea mea este ca nu e naspa chiar deloc. Uite, lucrez de cateva luni bune la Heylux, si m-am rasfatat si mi-am cumparat de toate si tot am reusit sa strang bani, de data aceasta. Eu nu credeam ca o sa strang vreodata bani din videochat, cu cat aveam mai multi, cu atat cheltuiam mai mult.

  De cand primesc banii in fiecare zi, ma descurc mult mai bine

  Bine, acum si castig mai mult la Heylux, nici nu se compara. Castig aproximativ 360 de lei zilnic, adica peste 7.500 de lei lunar, in contextul in care lucrez cate 21 de zile. Adica, am si week-endul liber, deci e si mai misto, am si mult timp liber. Lucrez doar 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si am peste 7.500 de lei… super misto!

  Iar faza e ca ma bucur mai tare de acest sistem de plata pentru ca acum ma pot ocupa de toate cheltuielile pe rand. Cu banii de azi platesc intretinerea, sa zicem, cu banii de maine chiria, cu banii urmatori cumpar lucruri prin casa si uite asa scap de toate cat mai repede si restul castigurilor le am pentru mine, ies zilnic in oras, una alta. Misto, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img