More
  AcasăPreziosaDupa cat timp castig bani din videochat la Preziosa Iasi?

  Dupa cat timp castig bani din videochat la Preziosa Iasi?

  De curand am descoperit un nou job, un nou domeniu de munca pentru mine, care este foarte interesant, de altfel. Am descoperit videochatul la Preziosa, prin intermediul unui forum foarte util de pe Google. Generatia tanara este foarte mult cu internetul, asa ca eu navigam zilnic pe net.

  In lumea internetului gasesti o multime de chestii, ca tot asa am gasit si informatii despre videochat. Imi placea sa socializez foarte mult si intram deseori pe site-uri de socializare, iar intr-o seara am fost redirectionata catre acest forum de videochat, unde am gasit o gramada de chestii picante.

  Forumul acesta m-a ghidat catre informatiile despre Preziosa Iasi

  Am aflat secrete din videochat, castiguri, informatii despre studiouri si cate si mai cate. Din Iasi, am auzit ca Preziosa este cel mai serios studio de videochat, si vazusem multe fete pe forum care se intrebau dupa cat timp de la angajare castiga bani in videochat.

  Asa m-am intrebat si eu despre Preziosa, oare daca m-as fi angajat, dupa cat timp as fi castigat. Acum ca lucrez aici, poate acest text o sa fie de folos fetelor care au fost ca mine si s-au intrebat cum este in jobul de model de videochat.

  Cum sa fie… la Preziosa, cel putin, e magnific. N-o spun doar asa, pentru ca niciodata nu mi-a placut sa vorbesc aiurea sau prea mult. Mereu mi-a placut sa fiu directa, la obiect. De asta o sa fiu directa si despre studioul Preziosa si jobul de aici pe care-l am.

  Ce pot spune… Jobul e asa cum orice fata vrea, cu cele mai mari castiguri din Iasi

  Jobul in sine este foarte usor, nu trebuie decat sa stai pe net si sa vorbesti cu mai multi oameni din diferite tari. Lucru care este placut pentru mine, de altfel, pentru ca asta faceam si inainte sa ma angajez la Preziosa, doar ca acum mai sunt si platita sa vorbesc. Super!

  Mediul de munca este unul foarte linistit. Sunt numai fete aici, iar in aer parca simti asa libertate, confort… nu pot explica, dar ma simt in largul meu la Preziosa, mereu cand vin aici. Siiii… Dupa cat timp poti castiga ca model de videochat la Preziosa? DIN PRIMA ZI!

  Efectiv, eu am castigat bani din prima zi, fara gluma. Am castigat 65 de dolari numai ai mei in prima zi, phahaha!:)). A fost super distractiv, si-n urmatoarele zile am castigat si mai mult. Nu stiu cat am fost de ajutor, dar ideea este oricum ca la Preziosa castigurile sunt la locul lor, iar conditiile de munca-s mai mult decat ok!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img