More
  AcasăPreziosaPrimesc la Preziosa 80% din castigurile in videochat, ca lucrez de acasa

  Primesc la Preziosa 80% din castigurile in videochat, ca lucrez de acasa

  Imi este de mult clar ca una din cele mai usoare si cool metode de a castiga bani este videochatul si n-am negat asta niciodata. Am sansa la 80% din castigurile mele in videochat cu Preziosa, ceea ce inseamna ca din 3,400 de euro castigati, de exemplu, eu primesc 80%.

  Asta tinand cont si de faptul ca echipa de la Preziosa ma ajuta cu foarte multe lucruri si ar putea sa imi dea un comision mai mic, insa mi-au dat 80%. Si castigurile de mai sus, desi au fost date de mine ca un exemplu, sunt si castiguri reale, pentru ca pentru mine nu exista luna in care sa am castiguri mai mici de 2,500 de euro.

  N-am castiguri mai mici de 2.500 de euro la Preziosa Iasi

  Daca ma intrebi cum fac asta, sincer n-as sti nici eu ce sa raspund, pentru ca fetele de la Preziosa m-au ajutat foarte mult si le datorez lor aceste castiguri. Dar nu stiu ce sa zic. Daca e sa o zic pe aia dreapta, sincer sunt fete la Preziosa care castiga si mai mult de atat intr-o luna, deci eu nu fac ceva neaparat special.

  Am castiguri normale, as putea spune. Nu sunt nici sub medie, dar nici peste medie… Castiguri pe care orice fata ar putea sa le aiba la Preziosa Iasi, chiar daca lucreaza si de acasa cu acestia. Ca ei oricum se ocupa si de modelele de acasa, la fel de mult cum se ocupa si de fetele de la studio.

  Si-am auzit ca sunt unele studiouri unde fetele nu primesc atentie sau ajutor nici macar daca muncesc direct la studio, daramite sa mai fie ajutate daca ar colabora de acasa. Ma bucur ca Preziosa nu e asa si-mi dovedeste zilnic ca e total diferit de ce as fi putut intalni sau de ce as putea intalni pe viitor.

  E misto ca primesc 80% din castigurile mele din videochat

  E pe placul meu, ce sa mai, si mi-e foarte bine ca pot lucra de acasa si ma scutesc de multe lucruri asa. Pentru mine munca de acasa ca model de videochat chiar e ce-mi trebuie, mi se potriveste, pentru ca mi-am stabilit singura un program pe care-l respect si e lejer.

  Decat sa fi muncit in frig sau cu orele prin alte parti, zic ca e mai bine si mai confortabil de acasa cu Preziosa. E un job in Iasi care pica manusa oricarei fete/femei, parerea mea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img