More
  AcasăAngajari videochatDupa 3 ani de videochat la Heylux, mi-am luat primul meu apartament

  Dupa 3 ani de videochat la Heylux, mi-am luat primul meu apartament

  Oriunde mergeam, ii auzeam pe toti spunand cat este de greu sa ai acum propria ta locuinta, ca trebuie sa faci rate la banca sau sa dai banii in transe, ca nu ai cum sa ai ceva al tau fara sa ai datorii. Eu mi-am pus ambitia si-n 3 ani jumatate de cand sunt model de videochat la Heylux, mi-am cumparat primul meu apartament.

  Nu a trebuit sa fac nici rate la banca si nici n-a trebuit sa fac datorii printr-o parte si-n alta, tot ce-a trebuit sa fac a fost sa ma angajez la Heylux Iasi. Dupa ce m-am angajat, am stiut care-mi este scopul si m-am tinut de el, fiind foarte ambitioasa.

  Pot castiga 300 de lei zilnic la Heylux, 400 sau chiar mai mult

  heylux iasi
  heylux iasi

  Am ascultat tot ce m-au invatat trainerii de la Heylux despre videochat, am pus in practica si-am fost foarte receptiva. Am invatat cat am putut de repede, pentru ca banii veneau in functie de cat de repede prindeam ideile. La scurt timp dupa angajare, am inceput sa trec de la castigul de 100 de lei zilnic, la 300, 400, uneori si 500 de lei zilnic.

  Tot ce mi-a trebuit a fost putina rabdare si vointa. Cu vointa de a castiga o multime de bani am mers inainte la Heylux si am obtinut fix ce am vrut. Astazi am ajuns sa-mi permit propria locuinta, din banii castigati din videochat in cel mai bun studio de videochat din Iasi.

  Stii cum am reusit asta? Am pus in fiecare luna bani deoparte. Timp de 3 ani si ceva am pus bani deoparte intruna, iar acestia se adunau. Si nu te gandi ca nu m-am distrat, ca eu castigam peste 7.000 de lei lunar la Heylux si jumatate strangeam, iar din jumatate traiam bine merci.

  Din banii stransi din videochat, mi-am luat apartament in Iasi

  heylux iasi
  heylux iasi

  Altii nici 2.000 de lei nu au lunar, iar mie-mi ramaneau peste 3.000 de lei sa ma distrez. Uneori puneam si mai bine de jumatate din banii castigati deoparte, pentru ca aveam luni cand ajungeam si la 10.000 de lei lunar.

  Au fost zile si zile, in care poate castigam 300 de lei, sau chiar 800. Niciodata nu aveam de unde sa stiu, dar eu am tot pus deoparte. Asta, banii de pe bonusul de angajare si bonusurile saptamanale intre 300 si 3.000 de lei, m-au ajutat sa am suma pentru propriul meu apartament.

  Eu zic ca 3 ani nu inseamna mult, pentru ca acum am propriul meu apartament, pentru viata. N-ai ce sa reprosezi despre jobul de la Heylux Iasi :D.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img