More
  AcasăPreziosaOricand am nevoie de bani, banii de la Preziosa sunt intotdeauna destui

  Oricand am nevoie de bani, banii de la Preziosa sunt intotdeauna destui

  Daca stiam cat este de usor sa rezolvi o problema atunci cand ai bani multi, ma angajam la Preziosa acum multi multi ani. Am stat in toti acesti ani si m-am chinuit cu interviuri si joburi naspa, cand totul putea fi simplu: jobul de videochat de la Preziosa.

  Da, stiu, o sa apara comentarii acum ca spun asta, stiu ca nu toata lumea agreeaza acest job. Dar hai sa-ti spun ceva. Nu e vorba de agreere, ci de invidie. Tot timpul e vorba de invidie atunci cand oamenii n-au altceva mai bun de facut decat sa comenteze despre viata altora.

  Altii se chinuie luni de zile, dar eu intr-o luna am peste 6.450 lei

  Stii de ce? Ca la Preziosa eu, dar si celelalte modele, castigam sume lunare ce depasesc lejer 6.450 de lei. Gandeste-te ca oamenii obisnuiti, ca sa ajunga sa aiba sume de acestea in mana, muncesc mai mult de 4-5 luni. Si cat muncesc eu pentru a avea asta la Preziosa?

  Ah, da, o luna! Si pot castiga mult mai mult de atat, depinde de ambitia mea. Oricum, mie chiar nu-mi pasa ca oamenii nu-s de acord cu jobul meu de model de videochat de la Preziosa. Nu trebuie sa fie ei de acord, trebuie sa fiu eu multumita de viata mea.

  Asa trebuie sa fii si tu. Pe scurt, daca vrei sa fii model de videochat, fii. Nu te ingrijora de ce spun altii, oamenii vor avea ceva de spus mereu. Si-oricum nimeni n-o sa stie ca lucrezi la Preziosa, sa fim seriosi. E vorba de multa discretie aici, asa ca daca tu nu spui cuiva ca lucrezi aici, nu se va afla.

  Jobul de la Preziosa inseamna rezolvarea tuturor problemelor mele!

  Doar sa spui tu cu gura ta, dupa cum ziceam. Eh, revenind la ideea mea, eu n-am mai vazut mod mai usor de a rezolva problemele. Chiar vad acum ca banii deschid multe usi. Spre exemplu, saptamana trecuta mi-am spart telefonul. Nu e mare problema, dar e cheltuiala in plus, nu?

  In cateva ore, s-a rezolvat. Castig bani zilnic la Preziosa, adica ii primesc la sfarsitul fiecarei ture. Deci, n-a fost problema. Imediat am mers si mi-am cumparat alt telefon nou si mult mai misto, ca sunt capabila sa castig bani in fiecare zi la studio. Si nu numai asta, ci si multe altele…

  Datorii, facturi, cheltuieli… Griji, probleme. Nu, nu exista asa ceva ca model de videochat la Preziosa. Se rezolva repede: castigi bani si aia e. Vezi? Pana la urma, banii chiar aduc fericire.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img