More
  AcasăHeyluxDe cate ori vreau sa-mi cumpar ceva, ma duc sa castig bani...

  De cate ori vreau sa-mi cumpar ceva, ma duc sa castig bani la Heylux

  Ca tot omu’, am si eu aspiratiile mele. Visez si eu la unele lucruri, sper si eu sa pot avea o cariera si normal ca-mi planific totul. Oamenii isi fac planuri, nu e nimic nou in asta. Ca si tu iti faci planuri, cu siguranta. Diferenta este ca, acum eu am un job datorita caruia pot sa fac planurile acestea sa devina si realitate, la Heylux.

  Deoarece pana acum ramaneau doar planuri pe hartie. Pana si daca voiam sa cumpar ceva, indiferent ce era, trebuia sa planuiesc dinainte sa vad cum ma descurc cu banii. Daca voiam doua lucruri, de exemplu, trebuia sa mai astept, ca nu le puteam lua pe ambele intr-o singura luna.

  Aveam un salariu mic inainte de a ma angaja la Heylux

  Sa spunem ca poate voiam o geanta noua, dar si-o pereche de pantofi. Ei, poate cu chiu cu vai mi-as fi cumparat geanta, iar dupa aia stateam fara bani un timp, dar pantofii nu-i mai cumparam in niciun caz. Totusi, aveam un salariu mic, nu se punea in calcul sa ma rasfat in halul acesta.

  Ca pentru mine era rasfat sa-mi cumpar una, alta. Asa e la romani, ziua de cumparaturi e rasfat. Ce urat imi era inainte si ce frumos e acum cu Heylux, ca acum ziua de shopping e in fiecare zi, daca asta vreau. Fac din fiecare zi sarbatoare, shopping, ce vreau eu.

  E usor sa-ti vezi visele mai aproape cand ai si finantare pentru ele. Desi unii oameni nu recunosc, pentru absolut orice iti trebuie bani. Banii sunt esentiali in ziua de azi, chiar n-ai cum sa traiesti fara ei. Orice lucru vrei sa faci in viata asta, necesita o anume suma de bani.

  Acum imi pot permite orice, banii nu mai sunt o piedica

  Asa a fost mereu si nu se va schimba asta. Norocul meu ca am parte de finantarea corecta de pe urma jobului de la Heylux. Ca ori de cate ori spun ca vreau sa fac ceva, pai fac acel ceva pentru ca nu mi-e greu cand stiu ca am venituri si peste 1.300 de dolari lunar la Heylux.

  Atat as fi castigat numai prin strainatate, dar as fi muncit de nu mai stiam ce era cu mine si oricum jumatate se duceau pe cheltuieli si facturi acolo. Asa, mai bine sunt in tara la mine, castig mai mult de 1.300 de dolari lunar la Heylux si imi vad de viata mea asa cum trebuie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img