More
  AcasăHeyluxAm cheltuit 3.000 lei in doua zile numai pe shopping din castigurile...

  Am cheltuit 3.000 lei in doua zile numai pe shopping din castigurile avute la Heylux

  Crezi ca oricine isi permite sa dea 3.000 de lei in cateva zile numai pentru haine, accesorii si parfumuri, sau alte chestii feminine? Stii si tu cat iubesc femeile aceste lucruri. Eu, personal, as sta ore intregi sa cumpar numai d-astea. Nu neaparat ca am nevoie de ele, dar pentru ca-mi plac si ma fac fericita.

  Dar nu te gandi ca orice femeie poate fi asa ca mine. Majoritatea romancelor nici macar nu au 3.000 de lei salariu lunar. Despre ce vorbim?:)) Daca ajungi sa ai peste 2.000 de lei salariu in Romania, esti ceva director sau manager. Sunt niste salarii de toata jena aici. D-aia eu si lucrez la Heylux si nu in alta parte.

  Daca lucram in alta parte, nici nu visam la venituri atat de mari

  Ca daca lucram in alta parte, nu-mi mai permiteam eu nici macar sa visez sa dau 3.000 de lei pe shopping. Totusi, sunt o multime de bani, ce naiba. Bani pe care nu ii castiga oricine. Oricine care nu e la Heylux, bineinteles… Nu vreau sa para a reclama, insa esti si tu constienta de cat se castiga in videochat.

  Chiar n-are rost sa intru in mai multe detalii, toata lumea stie ca videochatul la Heylux aduce unei fete castiguri intre 300 si 800 de lei in fiecare zi. In fiecare zi, da, nu in fiecare luna, nu in fiecare saptamana, ci in fiecare zi. La sfarsitul turelor de munca, eu plec acasa insotita de-o suma intre 300 si 800 de lei in portofel.

  O suma castigata cum? O suma castigata din arta cuvintelor si a seductiei. Chiar nu putea fi mai usor sa castig bani decat sa pacalesc membrii de pe site-urile de videochat cu cuvinte frumoase. Ei vor sa aiba pe cineva prietenos cu care sa vorbeasca online, iar din fericire eu stiu cum sa vorbesc cu oamenii.

  E usor cu jobul de la Heylux, ma pot bucura in sfarsit de bani!

  Asta ma ajuta sa castig mai bine de 6.300 de lei in fiecare luna din videochat la Heylux. Bani din care-mi platesc si toate cheltuielile, imi mai raman si mie sa ma rasfat, una alta, sa merg la restaurante, in oras, la cinema, la piscina. Pe scurt, nu ma plang, am destui bani de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi.

  Si stiu ca si tu ai iubi sa spui ca ai dat mai bine de 30 de milioane pe haine in cateva zile si ca nu-ti pare rau, pentru ca ai parte de destule castiguri la jobul tau. Cu Heylux chiar ma bucur de bani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img